ZVEZDA NEKAKO SLAVILA U LUČANIMA: Kapiten vodio crveno-bele do pobede protiv Mladosti!

Autor:

Sport

08.05.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost u Lučanima rezultatom 1:0 u četvrtom kolu plej ofa Superlige Srbije.

ZVEZDA NEKAKO SLAVILA U LUČANIMA: Kapiten vodio crveno-bele do pobede protiv Mladosti!

Foto: Starsport

U ne toliko interesantnom i rezultatski bitnom meču pobedu je odnela gostujuća ekipa. Pozorišnu atmosferu razbio je Aleksandar Dragović jedinim pogotkom na meču.

MLADOST - CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)

'68 Dragović

Zvezda je već obezbedila titulu, pa je došla u Lučane sa pet bonusa u startnoj postavi. Milojević je hteo da kombinuje, ali čini se da mora još dosta da radi sa tom ekipom kako bi izgledala kompaktnije. Ipak, i pored nešto slabije igre, crveno-beli su imali više prilika i došli do pobede zasluženo u 68. minutu kada se kapiten Aleksandar Dragović sjajno snašao posle odbitka nakon centaršuta Krasoa i provukao loptu ispod Stamenkovića.

Ovaj trijumf neće mnogo promeniti stanje na tabeli, budući da je Zvezda šampion, a da Mladost nema nikakve šanse da ode u Evropu.

TOK MEČA

KRAJ MEČA

 

 

68. minut - Evo gola za Crvenu zvezdu - Dragović je pogodio! Sjajno se snašao kapiten gostiju posle odbitka nakon centaršuta Krasoa i provukao loptu ispod Stamenkovića.

65. minut - Silue je propustio najbolju priliku za Mladost šutiravši pravo u Glazera.

58. minut - Kraso i Ivanić su kombinovali samo minut nakon što su ušli na teren, a reprezentativac Obale Slonovače je pogodio stativu.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

19. minut - Za sada bez mnogo uzbuđenja. Crveno-beli drže loptu, ali ne stvaraju ozbiljnije prilike.

POČEO JE MEČ

PRE UTAKMICE

17:30 - Utakmica počinje za tačno sat vremena, poznati su i sastavi:

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Mimović, Điga, Dragović, Radojević – Mijailović, Kanga, Šljivić, Olajinka, Katai – Sremčević

MLADOST: Stamenković, Milošević, Andrić, Tumbasević, Bojić, Joksimović, Varjačić, Žunić, Pejović, Udovičić, Veličković

UVOD

 

 

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju od 18:30 časova u Lučanima gde ih očekuje meč sa ekipom Mladosti u okviru 34. kola Superlige Srbije. Trener crveno-belih, Vladan Milojević je istakao da Mladost zasluženo učestvuje u plej-ofu i da će njegov tim morati da pruži svoj maksimum kako bi ostvario pozitivan rezultat.

- Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju spoj izuzetnih igrača, koji su dosta iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Mislim da su jaki kao kolektiv. Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali - naveo je Milojević.

Milojević se dotakao i kadrovske situacije.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević

- Svi igrači su spremni. Nemamo kadrovskih problema, videćemo još danas. Imali smo par dana odmora. Mislim da će svi biti spremni, pitanje je samo za koji sastav ćemo se opredeliti - dodao je iskusni strateg.

Imao je poruku za navijače.

- Poručio bih i ovom prilikom našim navijačima da dođu da nas bodre. Bez obzira na sve, ovo je jako bitna utakmica. Tako bi trebalo da razmišljamo, fokusirani smo. Uvek je lepo videti ispunjene tribine i da su tu naši navijači, koji nam daju vetar u leđa  - rekao je Milojević.

Podsetimo, crveno-beli su odbranili titulu u prošlom kolu nakon niza kikseva Partizana.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading