U JANJUŠEVOM TELEFONU PRONAĐENA ISTINA: Priznao šta je krio od bivše supruge, Ena nije smela da sazna za OVO!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Januš otkrio sve o njegovom telefonu!

U JANJUŠEVOM TELEFONU PRONAĐENA ISTINA: Priznao šta je krio od bivše supruge, Ena nije smela da sazna za OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš ustao je za crnim stolom kako bi prokomentarisao temu današnje debate, te je otkrio svoje mišljenje da li partneri u vezi ili braku treba da jedno drugom povere šifru od telefona i društvenih mreža.

U jednom trenutku Janjuš je priznao da je krio telefon od bivše supruge Ene Janjušević, ali ne zbog drugih žena, već zbog problema sa kockom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita 7

 

- Kao i uvek, poslato je pismo onako da vide ljudi kakvi ste u vezama, kako komentarišete ovu budalaštinu i pričate da je super i većina vas priča neistine! Ja prvi moram reći, naravno kada ulaziš u odnos, koji nije prirodan, odmah u samom startu si ti u tom minusu da si nepoverljiv, kada ti je odnos loš u početku, shvataš da će dolaziti do takvih situacija. Svaka normalna osoba koja ulazi u tako neki odnos, neće mu pasti na pamet da neće uzeti telefon - započeo je Janjuš, pa nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Ja ću sad pričati o mom partneru, Aneli treba da ima šifru, ne ja i ona, nego generalno oba partnera treba imati tu otvorenost! Što da nemaš šifru, ako su normalni odnosi? Ako sam ti objasnio da iz drugih razloga možeš imati šifru na telefonu, kako onda? Ako ćeš da se slikaš sa nekim, ti ćeš kupiti novi telefon? Možeš da imaš najbolji odnos na svetu, treba da imaš šifru! Što se tiče ovoga, ti moraš da shvatiš da sam ja sa tobom ušao u vezu, i sad si verena, nismo stekli poverenja i bez telefona... Mi ne možemo ni doći do telefona, dok se dođe do telefona, znaš li šta treba sve da se promeni? Ne tebi, nego uopšteno ti govorim! Mi smo otišli već da živimo sa nekim, čim imamo šifru! Ja sam rekao da kada živiš sa nekim, a ne ovo kada su u vezi! Videli smo da je većina nesigurna! U tvom glasu se vidi da je to nesigurnost! Većina je krila telefon, u nekom trenutku, svi su dali nekad manje, nekad više. Ja sam krio zbog nekih drugih stvari, zbog kocke, na primer. Nisam krio zbog žena nekih, je l' me razumeš? Tada nisam bio u toj priči, prvo kada dođe do pravog onog poverenja jedno u drugo, onda je sasvim normalno da ti stoji telefon, i tvoj, i moj - rekao je Janjušević. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading