MAJA MARINKOVIĆ NAPUŠTA ELITU: Hitno OGLAŠAVANJE o odlasku iz rijalitija!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković će napustiti Elitu!

MAJA MARINKOVIĆ NAPUŠTA ELITU: Hitno OGLAŠAVANJE o odlasku iz rijalitija!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

Starleta i rijaliti učesnica ,,Elite 7" Maja Marinković ušla je u žestoke obračune sa mnogim takmičarima, a među njima se našao i biviši dečko Marko Janjušević Janjuš, koji je ne štedi na brutalnim rečima. 

Međutim, izgleda da Maja po svemu sudeći izlazi iz rijalitija ,,Elita 7", što je otkriveno na njenom Instagram profilu. Naime, poznato je da je njene društvene mreže vodi njen otac Taki Marinković, koji je objavio snimak sa ćerkom iz kola, a jasno je da je u pitanju neki stariji snimak. No, ono što je sve iznenadilo jeste što je Taki objavio da Maja uskoro izlazi iz ,,Elite 7". 

- Maja uskoro napušta Elitu - stoji poruka na Instagramu koji je objavio njen otac Taki Marinković. 

Za sada još uvek nije poznato da li je ovo istina ili ne, i da li će starleta zaista napusti imanje u Šimanovcima, s toga nam ostaje da vidimo šta će se desiti u narednom periodu. 

Naime, posvađale su se Aneli Ahmić i Maja Marinković tokom jučerašnjeg dana. Aneli je navela Maju za najciničniju, koju je nazvala "najgorom osobom u Eliti".

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković se posvađala sa Aneli Ahmić

 

Najciničnija osoba ovde, broj jedan, to je Maja Marinković. Nema gore osobe od nje ovde u Eliti. Nema kakve uvrede mi nije rekla, sve i da misli to, mislim da niko nije zaslužio da dobije takve uvrede, udarala mi je na dete i na majčinstvo... Druga osoba je Uroš, a pod tri je Jovana pevačica koja me je nazivala ku**om bez ijednog argumenta - istakla je Aneli na glasanju, a potom je ustala Maja.

Neki ljudi žele da se rat nastavi, ja nisam želela, ali ne vredi. Ako hoćete rat, dobićete ga. Ja ti se nisam ubacivala u izlaganje. Da si htela da izbegneš da te komentarišem... - krenula je Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Lena

30.01.2024 12:06

Hiljadu puta je Maja bolja, zanimljivija, elokventnija, od Heroine Janjuseve. Nisu mi jasni gledaoci koji glasaju. Neverovatno je da ne vide koje je Anela zlo. Polako, videce i ludi Janjus.

Vojvotkinja Tolstoj

30.01.2024 12:27

Majo,dokusuri ovu !!

Trsha

30.01.2024 12:30

Majo nista se ti NEsekiraj, narod sve VIDI!!! Svi znamo "ciji su glasovi".... NiNa nana,...eto malo pevam!!!

Maja

30.01.2024 13:10

Nikad bolja nije bila