NA BINI NAPRAVILA HAOS! Pevačica neprepoznatljiva na snimku! Evo šta je radila i kako se tada proslavila! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanka i danas rado priča o svojim počecima!

NA BINI NAPRAVILA HAOS! Pevačica neprepoznatljiva na snimku! Evo šta je radila i kako se tada proslavila! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara pričala je nedavno u jednom podkastu kako se proslavila i kako je izgledao njen početak karijere, a sada je na društvenoj mreži Tiktok isplivao snimak na kom se vidi kako je izgledala kada je bila mala. Dara na klipu peva na jednom nastupu, a niko tada nije mogao ni da pretpostavi kolika će zvezda kasnije da postane. 

 

 

Inače do danas Dara ima višemilionske preglede na pesmama na Jutjubu, dok privatno vodi lagodan život i voli luksuz, što neretko i pokazuje pratiocima na društvenim mrežama. Pored toga, Dara puno ulaže u karijeru, ali se sve brzo vrati jer je već sada bukirana za šest meseci unapred, s obzirom da je pored domaćeg tržišta tražena i u redionu.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Dara Bubamara

 

Podsećamo, nedavno je Bubamara bila u žiži javnosti jer je priznala da sebe smatra simbolom za Praznik rada, naglašavajući svoj radnički karakter i samostalnost. Ona je istakla da je prvi honorar zaradila još kao devojčica 1992. godine, kada je bila srednjoškolka, te da je taj novac rado podelila sa roditeljima i najboljom drugaricom.

Prvi maj je praznik rada, a ja, kao samostalna žena koja radi toliko godina, istinski sam simbol istog. Ne treba meni šlem, hilti ili bušilica na fotkama kao mojim koleginicama. Ja sam dovoljna sama po sebi jer sam žena-radnik. Pevačica-radnica. Zvezda! Sve sam stvorila sa ovih deset pristiju - rekla je Dara, koja se pritom prisetila i svog prvog honorara.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Dara Bubamara

 

Prvi honorar sam zaradila još kao devojčica, 1992. godine. Još uvek sam išla u srednju Saobraćajnu školu, a uveliko sam pevala sa bendom "Dara Bubamara". Nisam mnogo para uzela, ali sam bila srećna i ponosna na sebe. Novac sam dala roditeljima, ali sam i najbolju drugaricu odvela u šoping. Još uvek se sećam minđuša i džempera sa štrasom koje smo kupile. Ništa se ni danas nije promenilo, sve što zaradim ja poklonim - iskreno je rekla pevačica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading