MAJA I STANISLAV U BRUTALNOM SUKOBU ZBOG NJEGOVE ĆERKE: Krofak otkrio šta ih čeka nakon Elite, Marinkovićeva prebledela!

Autor:

Zadruga

08.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Stanislav su odlučili da naprave pauzu, pa vezu nastave nakon rijalitija.

MAJA I STANISLAV U BRUTALNOM SUKOBU ZBOG NJEGOVE ĆERKE: Krofak otkrio šta ih čeka nakon Elite, Marinkovićeva prebledela!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ćerka Stanislava Krofaka Pantere napravila je totalnu pometnju svojom čestitkom, u kojoj je ocu zamerila se*sualne odnose sa Majom Marinković, sa kojom je u vezi. Porodica Krofak ne podržava Maju Marinković, što joj je jasno stavila do znanja, a čini se da Marinkovićeva nije spremna da se bori protiv njihovog mišljenja, pa je sinoć tokom žurke Stanislavu stavila do znanja da želi da se povuče iz veze.

- Srećan pravoslavni Vaskrs želim od srca svima. Tata ne znam kako bih započela, jer pola stvari koje bih napisala, ne bih... Početak je bio savršen, sve je onako kako smo nekako pričali, a sad smo svi šokirani. Kad kažeš da si slobodan, razmisli jesi li? Imaš mene, žensko dete od 16. godina. Mislim da bi zbog mene trebalo pripaziti na neke stvari. Neke stvari sa nekim koga voliš i poštuješ se pred kamerama ne rade. Počeo si se ponašati kao da kamere ne postoje. Podrška je još tu, na početku si bio najjači i najbolji. Istina je da pratim sve fan grupe, to su ljudi koji podržavaju pravog tebe, a onda je njihov odabir da li te podržavaju sa Mionom ili sadašnjom curom. To je tvoja podrška i ja prema njima pokazujem poštovanje - glasilo je pismo Stanislavove ćerke.

Maja je priznala Stanislavu da nije sigurna može li izgurati do kraja vezu sa njim, nakon reči njegove ćerke, a on joj je predložio da naprave pauzu:

 

- Ja tebe shvatam, ja sam kriv, ja imam ćerku, ne ti - rekao je Stanislav.

- Ne bih da ti ja pravim problem - dodala je Maja.

- Razumem te, nema to veze sa tobom - dodao je Stanislav.

- Ne znam da li mogu - nastavila je Maja.

- Onda nemoj, napravićemo pauzu dok ne izađemo - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading