OTKRIVAMO GDE MAJA MARINKOVIĆ ODLAZI NAKON ELITE: Isplanirala PRAVO BEKSTVO, svi detalji isplivali na videlo!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje gde Maja Marinković planira da ode nakon izlaska iz rijalitija.

OTKRIVAMO GDE MAJA MARINKOVIĆ ODLAZI NAKON ELITE: Isplanirala PRAVO BEKSTVO, svi detalji isplivali na videlo!

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon što se otac Maje Marinković, Taki Marinković oglasio na njenom Instagram profilu i najavio da njegova mezimica uskoro napušta rijaliti ,,Elita 7", Republika saznaje gde će starleta otići odmah po ilasku sa velelepnog imanja u Šimanovcima.

Naime, kako izvor blizak Maji Marinković nam priča da je Maja planirala svakako da nakon izlaska iz rijalitija, ma kad to bilo, ode na odmor i ponovo proputuje destinacije na kojima nije bila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- Maja mi je pričala da planira da nakon Elite ode opet na putovanje, da će posetiti ponovo Pariz, Španiju, ali i da želi da ode do Crne Gore, da se vidi sa prijateljima, a zna se i da je jedan od najboljih provoda imala baš dole prošlog leta pravila totalne ludosti i haose. Sad ne znam kada će to biti, da li planira pre kraja rijalitija, nisam o tome obaveštena, ali svakako da će otići na putovanja. Ona je i pre ulaska potrošila baš dosta novca na putovanja, uživala je i proputovala dosta destinacija - govori izvor za Republiku, blizak Maji Marinković. 

Ostaje nam da vidimo da li će Maja Marinković zaista napustiti ,,Elitu", ili je u pitanju samo Takijeva igrica za rijaliti fanove. Takija smo pokušali da kontaktiramo, ali se nije odazvao na naše pozive. 

Podsetimo, Maja je prošle noći imala žestok sukob sa Urošem Stanićem, nakon čega se pojavila Takijeva poruka da mu ćerka napušta rijaliti uskoro, a možda je i starletu pogodilo to što joj je Milan Milošević saopštio rezultate ankete i otkrio da je ona izabrana za najciničniju osobu u rijalitiju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading