LIVERPUL SE OPROSTIO OD TITULE: Remi Redsa sa Čekićarima, meč obeležio sukob Klopa i Salaha!

Autor:

Sport

27.04.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

San o Premijer ligi je praktično gotov.

LIVERPUL SE OPROSTIO OD TITULE: Remi Redsa sa Čekićarima, meč obeležio sukob Klopa i Salaha!

Foto: www.profimedia.rs

Salah i Klop

Fudbaleri Liverpula su se oprostili od osvajanja Premijer lige nakon remija sa Vest Hemom rezultatom 2:2. Međutim, osim samog ishoda meča, u centru pažnje je bio veliki sukob između Mohameda Salaha i Jirgena Klopa. Egipćanin je započeo meč sa klupe i dobio priliku da zaigra tek u završnici, zbog čega se zamerio nemačkom stručnjaku.

Po završetku duela, Salah nije hteo da se zaustavi i da izjavu u miks zoni, ali je u prolazu zagrmeo

- Ako progovorim, biće vatre - poručio je Salah.

Jirgen Klop je izjavio da će razgovarati o situaciji u svlačionici pred momcima, sugerirajući da će pokušati da reši nesuglasice sa Salahom iza zatvorenih vrata. Na pitanje da li je Salah ostavio čitavu situaciju iza sebe, Nemac je naveo da ima takav osećaj.

- Da, to je moj osjećaj - jasan je Klop.

Ovaj sukob može imati značajan uticaj na timsku atmosferu i igre Liverpula u narednim mečevima. Klop će morati da preduzme konkretne korake kako bi rešio nesuglasice sa Salalom i vratio harmoniju u ekipu. U suprotnom, ovi unutrašnji problemi mogu se odraziti na rezultate i performanse tima u nastavku sezone.

Ukupno gledano, sukob između Salaha i Klopa predstavlja ozbiljan izazov za Liverpul i zahteva hitno rešavanje kako bi se očuvala stabilnost i jedinstvo tima u borbi za uspeh u preostalim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading