ANĐELA ĐURIČIĆ U MODRICAMA I PODLIVIMA: Drama u Đenovićima, ne može da dođe sebi od BOLOVA!

Autor:

Zadruga

03.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić cela u modricama i podlivima!

ANĐELA ĐURIČIĆ U MODRICAMA I PODLIVIMA: Drama u Đenovićima, ne može da dođe sebi od BOLOVA!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Crnogorska starleta Anđela Đuričić prethodnih dana izaziva veliku pažnju, nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem, bivšim robijašem. Ona je otputovala u Crnu Goru kod svojih roditelja, odakle redovno objavljuje fotografije i snimke. 

Sada se pojavila fotografija njene noge koja je sva u modricama, što je šokiralo njene fanove. Podsetimo, na društvenim mrežama se komentarisalo da je Anđela dobila modrice od strane Zvezdana. 

Foto: Youtube.com/Andjela Djuričić

Anđela Đuričić

 

No, Anđela je sada otkrila odakle su joj nastale modrice. Naime, na Instagram profilu Anđela je otkrila da su joj modrice nastale od komaraca, koji su je izujedali, pa se pokušala da se ,,opere" pred pratiocima:

- Da li se i vama dešava da vas ujede komarac i vi logično počešete se malo tu, ishod bude modrice, kao i meni? - upitala je Anđela sa tužnim emotikonom. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aba

03.07.2023 14:26

Au, zar je Anđela na ovo spala da privuče pažnju i ostane još nalo aktuekna? Ugrizao je komarac, ona počešala i ostala modrica. Strašno! Rođena među komarcima, grizu je ( kao i ostale meštane i turiste ) 24 godine i niko od porodice i meštana nezna udeloti savet.? Samo instagram. Nezna čak ni popadija savet? Šta se desilo sa "sjajem u oku ". Meni rekli da u sobu stavim aparatić sa tabletom protiv komaraca, da noću ne hodam gologuz ili u gaćama i da smanjim koktele i pivo. Nije mi pomoglo, nisam ih ni poslušao ali znam ko će pomoćo. Dalila, molim te napiši savet, ne budi sebična. Ti si lani preživela Jadran u Hrvatskoj, preživela si i Budvu, nisi se žalia i tražila savet. Čekam Dalilin odgovor a onda odoh i ja na more.

ana

03.07.2023 17:03

iskreno je mje drugo ime

Goca

03.07.2023 23:44

Potrazi strucnu pomoc,dok nisi skroz otisla u helac