MAJA NAKON RASKIDA NAPUSTILA IZOLACIJU, PA ZVEZDANU PRIZNALA: "Nisam ni zaljubljena u tebe, pokazala sam da mogu da te imam"

Autor:

Zadruga

06.05.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem, napustila je izolaciju!

MAJA NAKON RASKIDA NAPUSTILA IZOLACIJU, PA ZVEZDANU PRIZNALA: "Nisam ni zaljubljena u tebe, pokazala sam da mogu da te imam"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je raskinula sa Zvezdanom Slavnićem, Maja Marinković donela je odluku da izađe iz izolacije, što se bivšem robijašu nije svidelo. 

Maja je zavrtela Slavniću mozak, pa mu je sasula sve u lice. Maja je priznala Zvezdanu da nije ni zaljubljena u njega, te da ga gotivi kao prijatelja. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Zvezdan raskinuli

 

- Ti i ja možemo da ostanemo prijatelji. Ti si meni brat, Zveki! Ja sve radim iz emocije, generalno! - govorila je Maja. 

- Vidimo se! Stvarno te gotivim, veruj mi! Ako ti nešto treba, tu sam, bratski! Nema potrebe da mi kažeš da ću videti nešto u ponedeljak - poručila je Maja i napustila izolaciju.

- Sad tek nema potrebe da ti pričam! Sad nema potrebe! Ne sviđa mi se kako se ponašaš, ja ne pitam nikog ništa, kao ti Slađu - manipulisao je Zvezdan. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Zvezdan raskinuli u Zadruzi

 

- Ja sam mnogo veće stvari emotivne završila, a ne ovu sprdnju! Ti si stvarno mislio da paničim? Voliš ti da sve žene budu zaljubljene u tebe, ali moram da ti priznam, nisam se zaljubila u tebe, čudi se moja reakcija! Pokazala sam da mogu da te imam, meni je glava mirna - poručila je Marinkovićeva. 

- Ajde, dosta si pričala, izađi - besan je bio Zvezdan. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading