POZNATO KO DELI PRAVDU NA MEČU BUDUĆNOSTI I PARTIZANA: Dva Slovenca i jedan Hrvat na parketu u Morači!

Autor:

Sport

06.05.2024

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni će suditi ovaj susret.

POZNATO KO DELI PRAVDU NA MEČU BUDUĆNOSTI I PARTIZANA: Dva Slovenca i jedan Hrvat na parketu u Morači!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su na korak do plasmana u finale AdmiralBet ABA lige, ali pred njima je još jedan izazovan duel sa ekipom Budućnosti. Nakon pobede od 78:67 u prvom meču, crno-beli žele da nastave svoj uspeh i ostvare još jedan trijumf kako bi se plasirali u borbu za titulu. Poznato je i ko će deliti pravdu u Morači u ovom veoma bitnom meču za oba tima.

Arbitri koji će se naći na terenu su Milan Nedović iz Slovenije, Luka Kardum iz Hrvatske i Sašo Petek, takođe iz Slovenije. Ovi iskusni arbitri će imati izuzetno važnu ulogu u odlučivanju ishoda ovog meča koji bi potencijalno mogao da odredi putovanje timova u finale plej-ofa ABA lige.

Nema sumnje da je ulog ovog meča izuzetno veliki. Ukoliko Partizan ostvari pobedu, crno-beli će izboriti plasman u finale plej-ofa ABA lige, dok će se Budućnost morati fokusirati isključivo na domaću ligu. Ovo čini meč još zanimljivijim, jer obe ekipe imaju sve ili ništa ulogovanu u ovom meču.

Duel između Budućnosti i Partizana zakazan je za sutra od 18 časova, a ukoliko bude potrebno, eventualna majstorica bi se odigrala 10. maja. Očekuje se da će ovaj meč privući pažnju velikog broja ljubitelja košarke, s obzirom na ulog koji nosi i na kvalitet obe ekipe. Drugi polufinalni meč igra se između Mege i Crvene zvezde. Očekuje nas zanimljiva završnica regionalnog takmičenja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading