ISPLIVALI DETALJE TUČE MARIJA I SINIŠE KULIĆA: Zadrugarka udarila muža u KOST, sve se zakuvalo zbog Miljane! ŠOK!

Autor:

Zadruga

23.02.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić je otkrila da se odlično slaže sa suprugom Sinišom, ali da je bilo situacija i kada je "radila varjača".

ISPLIVALI DETALJE TUČE MARIJA I SINIŠE KULIĆA: Zadrugarka udarila muža u KOST, sve se zakuvalo zbog Miljane! ŠOK!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Marija Kulić poznata je po svom višegodišnjem učestvovanju u popularnom rijalitiju "Zadruga", a nedavno se našla u centru skandala kada se pojavila priča da je navodno svog supruga Sinišu Kulića varala. Naime, navodni Marijin ljubavnik izvesni Zoran Jović iz Kruševca, tvrdi da je sa popularnom zadrugarkom bio intiman pre 11 godina.

Iako ovo nije prvi put da se Marija povezuje sa raznim ljubavnim aferama, njen suprug u više navrata isticao je da ga takve priče ne dotiču. Kulićka je otkrila da se sa svojim suprugom Sinišom odlično slaže, ali da je bilo situacija i kada je "radila varjača".

- Svađamo se, naravno da se svađamo. Mi se mnogo slažemo i ne moramo ni da se pogledamo, znamo ko šta misli - otkrila je Marija.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marija Kulić

Međutim, ona priznaje i da onda dolazi do rasprave, a jednom je zamalo došlo i do tuče.

- On je hteo da odbrani Miljanu. Tada sam držala dragstor i vraćam se iz nabavke i zateknem moju pokojnu majku, crvena sva u licu pritisak 210/110 viče i vidim da neće ništa da mi kaže da ne bih istukla Miljanu. I vidim onako crvene obraze, a Miljana dolazi i pravda se da ništa nije radila - priseća se Marija Kulić i dodaje:

- Ja sam rekla da baku ne sme da nervira kad ja nisam kod kuće, i kako sam krenula varjačom da je udarim po zadnjici, Siniša postavi lakat da je odbrani, a ja sam zamahnula i udarim ga u kost - kaže Marija i kaže da se na tome nije završilo:

Republika

Foto: Instagram.com

Marija i Siniša Kulić

- To nije bila tuča, ali sam ga udarila. I još jednom se desilo da sam ga zakačila, ali je isto bilo oko Miljane, a ovako nas dvoje nikad se nismo potukli - kaže Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lara

15.03.2023 10:11

Nadmena seljjancura,bas prava pacavra,Cela porodica kulica problematična,prosta, sve same nimfomanke,prostakuse i SLJAM niski. Svi ih znamo kao najgoru porodicu iz karton sitija.