DELIJE U EKSTAZI: Miloš TEODOSIĆ OSTAJE u Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

13.06.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni bek crveno-beli još godinu dana.

DELIJE U EKSTAZI: Miloš TEODOSIĆ OSTAJE u Crvenoj zvezdi!

Foto: KK Crvena zvezda

Dugo se spekulisalo o budućnosti Miloša Teodosića u Crvenoj zvezdi, ali konačno je stigla zvanična potvrda - plejmejker je produžio ugovor sa ekipom sa Malog Kalemegdana.

Teodosić je stigao u klub prošlog leta potpisavši ugovor na godinu dana, s prvobitnom namerom da bude rezervna opcija na poziciji plejmejkera. Međutim, tokom sezone je pokazao svoje kvalitete i često bio ključni igrač čime je zaslužo ljubav navijača.


Iako je imao izazova u vidu povreda tokom sezone, njegov kvalitet ga je učinio omiljenim. Odluka da produži ugovor sa klubom na još godinu dana sigurno će obradovati mnoge navijače, dok je i sam Teodosić pokazao da mu je stalo do Crvene zvezde.

Reakcija kluba na produženje ugovora sa Teodosićem bila je kratka i jasna, sa porukom "Ole, ole, oleee", aludirajući na pesmu koju navijači pevaju u čast ovog čuvenog igrača. 

 

Osvajač triple krune sa Crvenom zvezdom i jedan od najboljih košarkaša koje je ova zemlja imala, Miloš Teodosić produžio je ugovor sa voljenim klubom, i nosiće crveno beli dres i u sezoni 2024-2025!!!

Ostanak lidera ove ekipe na terenu i u svlačionici predstavlja ogromno pojačanje za KK Crvena zvezda za koji je Miloš prethodnu sezonu odigrao sa velikim uspehom, ali i motivacijom i željom da pomogne klubu i timu u svakom smislu!


KK Crvena zvezda Meridianbet nastavlja sa aktivnostima u prelaznom roku i blagovremeno će obaveštavati javnost o narednim potezima isključivo na klupskim platformama i nalozima
- poručili su s Malog Kalemegdana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading