SRPKINJA IZAŠLA SA DEČKOM IZ LONDONA: "Moj balkanski mozak to nije mogao da shvati", posle toga se NIKAD više nisu videli (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanka je otišla na studije u London, a onda je i otkrila kako je prošlo prvo viđanje sa dečkom kog je upoznala i zašto ga nikada više nije kontaktirala.

SRPKINJA IZAŠLA SA DEČKOM IZ LONDONA: "Moj balkanski mozak to nije mogao da shvati", posle toga se NIKAD više nisu videli (VIDEO)

Foto: TikTok/minajakovljeviic

Mina Jakovljević, korisnica TikToka iz Beograda koja studira u Londonu, nedavno je podelila video u kom je opisala svoje iskustvo na dejtu sa nepoznatim momkom i zašto ga više nikad nije kontaktirala. Prema njenim rečima, momak sa kojim je izašla bio je šarmantni inženjer koji radi za Formulu 1, a upoznali su se preko aplikacije za upoznavanje.

Nesporazum u kafiću

Opisala je susret u londonskom kafiću gde su se dogovorili da se sastanu na kafi. Mina je objasnila da je kafić radio po principu samoposluživanja, gde su mušterije morale da naruče i plate na šanku. Kada je došao njen red da naruči, okrenula se ka svom dečku i pitala ga šta želi. Na njeno iznenađenje, on je insistirao da ona naruči za sebe, što ju je zbunilo. Priznala je da njen "balkanski mozak" nije shvatio situaciju i da nije bila svesna da je on nameravao da svako plati svoje piće, koja su koštala oko 3-4 funte po komadu.

- Neka mesta ovde funkcionišu kao odete na kasu, kažete šta hoćete i onda to platite odmah, tako je bilo i u ovom kafiću. Tako ja dolazim do kase i kažem: "Ja ću kapućino" i okrećem se ka njemu i pitam: "Šta ti hoćeš?" - kaže Mina i objašnjava da on nije želeo ništa već je institirao da samo ona uzme iako je navaljivala.


Kraj komunikacije

Na kraju su oboje platili svoja pića, i nakon te večeri se nisu više čuli. Njena anegdota privukla je pažnju pratilaca, koji su je smatrali zabavnom.

- Ovako je i u Amsterdamu, ali plus ti je što ćete svi voleti kada kreneš da zoveš društvo na ručkove i pića jer mi Srbi to svuda radimo - bio je jedan od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading