VOJIN ĆETKOVIĆ USNIMLJEN U VRELOJ AKCIJI SA KUMOM: Venčala ga sa Slobodom, a on joj OVO radi iza leđa (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac u zanosu, svi se preznojavali zbog strastvenih kadrova!

VOJIN ĆETKOVIĆ USNIMLJEN U VRELOJ AKCIJI SA KUMOM: Venčala ga sa Slobodom, a on joj OVO radi iza leđa (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vojin Ćetković

Vojin Ćetković je poznat po svojoj izuzetnoj glumačkoj karijeri, ali malo ko zna da je jednu od najvrelijih scena u svojoj karijeri snimio sa svojom venčanom kumom, popularnom glumicom Natašom Ninković.

Naime, u svetu glume, nije neuobičajeno da se glumci koji se privatno druže, glume ljubavnike pred kamerama. Tako je Ćetković svojevremeno izazvao dosta pažnje u seriji "Kalkanski krugovi", u kojima je delio kadar upravo sa Natašom, koja ga je inače venčala, a zbog njihovih strastvenih scena ljudi su se preznojavali gledajući ih.

Inače, Nataša Ninković i Vojin Ćetković su dugogodišnji prijatelji, koji se poznaju još od vremena kada su zajedno studirali na Fakultetu dramskih umetnosti. Interesantno je da je Nataša zajedno sa Nikolom Đuričkom kumovala na venčanju Vojina i Slobode Mićalović, a zauzvrat, Ćetković je kasnije bio kum Natašinim sinovima Luki i Matiji.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Ninković

Podsećanja radi, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su jedan od retkih primera iz sveta poznatih koji imaju izuzetno stabilan brak koji traje već više od 15 godina. Njihova ljubavna priča počela je na neobičan način, dok je Vojin bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović, koja je ranije radila na trećem kanalu RTS.

Kada su se prvi put sreli, Sloboda je bila maloletna, a zanimljivo je da su zajedno proslavljali Vojinovo momačko veče, ne sluteći da će im se putevi ukrstiti na tako neočekivan način.

Republika

Foto: ATA Images

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

Vojina znam još od svoje 17. godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek. Sećam se da smo te 2008. na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se narednog dana oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili - rekla je Sloboda koja je Vojinu u početku bila prijateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading