UŽASNE VESTI ZA SRBIJU PRED PARIZ: POVREĐEN bitan igrač, noga mu FIKSIRANA ORTOPEDSKOM ČIZMOM! (FOTO-UBOD)

Autor:

Sport

13.06.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno stradao zglob.

UŽASNE VESTI ZA SRBIJU PRED PARIZ: POVREĐEN bitan igrač, noga mu FIKSIRANA ORTOPEDSKOM ČIZMOM! (FOTO-UBOD)

Foto: ATA Images

Na aerodromu "Nikola Tesla" danas primećen je naš košarkaški reprezentativac Nikola Jović kako hoda uz pomoć otropedske čizme na nozi, što je izazvalo zabrinutost među navijačima Srbije. Krilni centar Majamija se kretao uz pomoć pomagala sličnog trotinetu, s obzirom da je leva noga povređena i na njemu se ne može osloniti. Verovatno se radi o povredi zgloba, a više detalja oko toga i eventualnoj dužini oporavka još uvek nisu poznati.

Foto: ATA Images

Jović na aerodromu

Nikola Jović se nedavno našao na širem spisku reprezentativaca Srbije za učešće na Olimpijskim igrama 2024. godine u Parizu, ali se sada javljaju sumnje da li će uspeti da se oporavi na vreme za turnir. Na spisku krilnih centara selektora Svetislava Pešića nalaze se još Dejan Davidovac, Filip Petrušev, Aleksej Pokuševski i iskusni Vladimir Lučić, koji bi mogli da preuzmu veću ulogu ukoliko Jović ne bude spreman za takmičenje.


Srbija se nalazi u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama, Južnim Sudanom i još jednim timom koji će se kvalifikovati. Prvi meč Srbije na programu je 28. jula, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kakvo je trenutno stanje Nikole Jovića i da li će biti spreman da se pridruži ekipi na ovom velikom takmičenju.

Okupljanje reprezentacije je 24. juna, dok će treninzi početi nekoliko dana ranije. Prve provere iza zatvorenih vrata su 5. i 7. jula protiv Holandije i Turske. Prvi zvanični prijateljski meč nacionalni tim Srbije će igrati 12. jula protiv Francuske u Lionu. Zatim sledi put u Abu Dabi, gde će se reprezentacija sastati sa Australijom 16. jula i sa Amerikancima dan kasnije.

Potom sledi povratak u Srbiju i duel sa Japanom 21. jula u Beogradskoj areni. Put Lila, tim Srbije kreće 24. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading