MILAN MILOŠEVIĆ KAZNIO UČESNICU i zapretio joj DISKVALIFIKACIJOM! Nova drama u rijalitiju "Elita"!

Autor:

Zadruga

13.06.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Pavlović kažnjena oduzimanjem mesečnog honorara zbog bezobraznog ponašanja!

MILAN MILOŠEVIĆ KAZNIO UČESNICU i zapretio joj DISKVALIFIKACIJOM! Nova drama u rijalitiju "Elita"!

Foto: printscreen/RTV Pink

Takmičarka "Elite" Bojana Pavlović sinoć je žestoko zaratila sa Aneli Ahmić, a potom je pokazala svoj bezobrazluk i ušla u otvoren sukob sa Milanom Miloševićem, koji je vodio emisiju "Pitanja gledalaca". Bojana je optužila Milana da laže, a on ju je kaznio. Pavlovićeva je nastavila da bude bezobrazna, a Milan joj je zapretio diskvalifikacijom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/N.PANČIĆ

Milan Milošević kaznio Bojanu

- Kažem ti da lažeš sada - rekla je Bojana Milanu.

- Za ovo ide mesečni honorar, izaći ćeš u minisu odavde, a sada napusti emisiju - poručio joj je Milan.

- Neću - uzvratila je Bojana.

- Još jednu reč progovori, bićeš diskvalifikovana - rekao je Milan Bojani.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojana Pavlović

Inače, Bojana je nedavno optužila bivšu partnerku Anđelu Šparavalo da joj je pomutila um.

- Ne mogu da verujem da sam neke stvari sebi dopuštala, a samo zato što je Anđela izazivala ono najgore u meni. Strašno je šta čovek sve može da uradi u zanosu, samo ne mogu da shvatim što sam nešto prećutala kada je trebalo da kažem, a na gluposti sam padala, ali nema veze. Ko zna zašto je to dobro. Mislim da ćemo obe, šta god da se desi po izlasku odavde, da budemo bogatije za jedno iskustvo. Mislim da smo obne naučile važne lekcije, a da ne pričam o tome kako nas leka suočavanje sa našima napolju. To će tek biti izazov, ima stvari koje svakako ne mogu da joj oprostim - rekla je Bojana hvatajući se za glavu, ali se Anđela nije nadovezivala na ove reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Trsha

13.06.2024 14:18

Odgledala sam video, ja sam u soku!!! Zar voditelj sme da bude pristrasan, a Milosevic to jeste. To sto je izgovorio sinoc je za svaku osudu, a setimo se kako ga je Kulicka vredjala, i prosle sezone gadjala kamenom,...on nije rekao ni rec?!? NErazumem, zasto Ahmicku toliko brane, zema laze cim zine, priglupa, neobrazovana, koja misli da ce na urlanje i vrisku nesto postici... Dok su drugi ucesnici zapostavljeni, ne dozvoljava im se da zavrse recenicu, cuskaju u drugi plan,... Razocarenje veliko, od voditelja, prodfukcije

Odgovori 10 6
Aca

13.06.2024 15:34

Bojana je najveca gluperda ceo rialiti se trpa tamo gde je nigde nema ona samo skace na glavne igrace i uvek isti repertoar ,,sedi dole, budalo, nemas argumente, gde ti je tata,, zamislite da je Andjelo nju to pitao, to govori da je zena psihopata mrzi zene, mrzi parove, porodice, negativna, glupava i bahata kao i svaka utripovana muskaraca koja sebe dozivljava kao opasnog muskarcinu realno samo polupana iskompleksirana nesretnica koja misli da su uvrede i bezobrazluk neki stav, olos najobicniji.

Odgovori 11 5
Ljiljana

13.06.2024 18:41

Aca-jesi se i ti ofarbao kao voditelj Milan Milošević? Grešiš šinko,silno grešiš. Imali nepismenije, nemoralnije...od analne, nikoje, koja nezna da se izrazi. Analna naučila da naskače na Janjuša. Da ucenjuje sa po meni nepostojećom trudnoćom. "Očisti ću bebu, e neću, rodiću bebu"!!! Zar ovo nije ucena. Navikla tako, ucenjivala Marinka, Asmina za hiljade eura. Koliko će Đedović dobiti od analne za ovoliku laž i podršku iste??? Govna i Đedović, Mića, Kuma koja je kao podrška uništila Anu Ćurčić, blinda, čak i Maja Marinković...Majo srami se.

hehe

13.06.2024 19:33

@Ljiljana - baka ljiljo smirite se skocice vam pritisak sto vama smeta ko se ofarbao nije ovo vreme vase mladosti ne razumete se vi a drugo ovde nije tema Aneli nego Bojana klosarka, agresivna drekaca muskaraca dobro joj je rekao da se kaci na ljude a niko je ne spominje i samo tako je i ostala do sada i uz ispiranje mozga onoj buljavoj friknutoj maloj. I da znate da dunrovcani kazu nikoja i njome i jos po Dalmaciji se tako prica ali sta vi baka ljiljo znate vi niste makli dalje od svog sela zato tako trabunjate ako vas ne vredjam.