UČESNICA ELITE PROGOVORILA O OTMICI! NJENE REČI LEDE KRV U ŽILAMA! Takmičari nisu mogli da veruju šta čuju!

Autor:

Zadruga

12.06.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je baš neprijatna atmosfera, a videlo se da je tenzično. U stvari, ne znam ni što su nas na kraju tako gledali. Mismo zvale taksi i otišle u stan.

UČESNICA ELITE PROGOVORILA O OTMICI! NJENE REČI LEDE KRV U ŽILAMA! Takmičari nisu mogli da veruju šta čuju!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Slađa Lazić prisetile se tokom razgovora sa cimerkom Aneli Ahmić situacije koje je i nju i druge takmičare šokirala. Naime, reč je o otmici za koju je Slađa sumnjala da joj se sprema, a sve se dešavalo u Budvi dok se provodila u jednom noćnom klubu. 

Foto: TV Pink/printscreen

Slađa Lazić Poršelina

 

- Sećam se tog jednog izlaska, ni danas ne znam šta se tu tačno desilo. Bila sam sa drugaricama u Budvi, bile smo u separeu, celo veče je sve bilo normalno, a to je bio onaj period kad je bila i Maja Marinković, samo pre nego što je ona stigla u Crnu Goru - počela je Slađa, pa je nastavila:

Foto: RTV PINK printscreen

Slađa dok je razgovarala sa Aneli

 

- Odjednom se nedaleko od nas stvorila jedna ekipa momaka. Nisu uopšte izgledali normalno i dobro. Znate kako izgledaju momci koji flertuju, koji vas muvaju ili šalju piće. To bih prepoznala. Ovo su bili neki sumnjivi ljudi, koji su mene i drugarice fiksirali i to je bilo više nego jezivo. Kad sam otišla do toaleta i drugaricu sam povela sa sobom, a jedan od njih je krenuo za na nama. Bila sam ubeđena da će da nas gepekuju. Bila je baš neprijatna atmosfera, a videlo se da je tenzično. U stvari, ne znam ni što su nas na kraju tako gledali. Mismo zvale taksi i otišle u stan. Sve smu se uplašile, tako da sećam se da se žurka nastavila kod nas u smeštaju. I danas to prepričavam, stvarno ne znam šta su hteli od nas. Možda nisu ništa ni hteli, samo da priđu, ali je bilo jako neprijatno. Mogli su da se nasmeju u nekom trenutku, a čak ni to nisu uradili! 

Foto: RTV PINK printscreen

Slađa dok je razgovarala sa Aneli

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading