"U ŠOKU SMO, ON JE OZBILJAN PORODIČNI I POSLOVNI ČOVEK"! Otkriveni novi detalji nestanka farmaceuta Milana iz Niša!

Autor:

Vesti

13.06.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šoku smo jer je on totalno odgovoran čovek, nije neko ko može tako nešto da uradi, kaže rođaka.

"U ŠOKU SMO, ON JE OZBILJAN PORODIČNI I POSLOVNI ČOVEK"! Otkriveni novi detalji nestanka farmaceuta Milana iz Niša!

Foto: Printscreen/facebook/Niška Inicijativa

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša koji je nestao u ponedeljak uveče na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini kod Niša nastavljena je i danas. U potrazi učestvuju pripadnici policije, Gorske službe spasavanja (GSS), rođaci, prijatelji i meštani Gornje studene koji su pretraživali širi prostor Suve planine od Planinarskog doma na Bojaninim vodama, gde je pronađen Milanov službeni automobil škoda, ali od njega i dalje ni traga ni glasa.

- Milan je poslednju poruku poslao supruzi u ponedeljak u prepodnevnim časovima i javio joj da zbog obaveza na poslu ne može da stigne da dođe po decu. Zamolio ju je da ih ona uzme, što nije bilo neuobičajeno. Nakon toga viđen je u odelu i elegantnim cipelama jer se vraćao sa posla.

- Nastavljena je potraga jutros od osam časova. Teren je baš nepristupačan jer je trava dosta visoka. Valjda će da ga nađu danas. Ja sam se iskreno nadala da će i juče da ga nađu. Mlad je, zdrav, sportski tip čoveka, i rekreativno se bavi planinarstvom. Nadamo se da će da ga nađu uskoro, malo nam je problem što to već traje dva dana jer ako se negde povredio, već je dva dana na istom mestu, piše Blic.

- U šoku smo jer je on totalno odgovoran čovek, nije neko ko može tako nešto da uradi. On je završio stomatologiju ali radi u farmaceutskoj firmi dugi niz godina. Totalno ozbiljna osoba. I kada smo prijavili policiji mi smo insistirali na tome, predočili smo im da je ozbiljan čovek, da ne može da nestane iz čista mira. I hvala policiji, iste večeri su izašli na teren i počeli da ga traže - rekla je Maja Mihajlović, ujna nestalog Milana, a porodica sumnja da je on negde pao i da pomoć ne može da dozove jer su mu telefoni ostali u kolima.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading