JANJUŠU SAOPŠTENE LOŠE VESTI: Oduzimaju mu psa Vesnu, hvata se za glavu i zapomaže na sav glas!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš ostaje bez Vesne, svete mu se preko psa.

JANJUŠU SAOPŠTENE LOŠE VESTI: Oduzimaju mu psa Vesnu, hvata se za glavu i zapomaže na sav glas!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i aktuelni učesnik rijalitija "Elita", nedavno je dobio psa od svog cimera Uroša Stanića kao gest podrške nakon tragičnog gubitka brata Mihajla. Pas rase džek rasel, nazvan Vesna, brzo je osvojio Janjuša, a on se od tada svakodnevno brine o malenoj kuci. Međutim, poslednjih dana, Vesna je bolesna i bivši košarkaš se trudi da joj pruži svu potrebnu negu, donoseći joj lekove i provodeći vreme uz nju.

Vesna je bila izvedena iz Elite, kako bi joj veterinar pružio neophodnu negu, a sinoć se vratila i obradovala Janjuša svojim dolaskom. Čim ju je ugledao, uzeo ju je u naručje i krenuo da je obasipa poljupcima, a onda se u sve umešala Aneli Ahmić.

Naime, Aneli i Uroš Stanić su poručili Janjušu da je pas njihov, s obzirom da se Uroš borio za tog psa, dok Janjuš nije želeo ni da čuje za opciju da bilo kome prepusti Vesnu.

- Dođi, Vesna - provocirala je Aneli.

- Ma, daj, ostavite psa, to je moj pas, ja sam se borio za njega - besneo je Janjuš.

- A ko je radio zadatak? - uključio se Uroš Stanić.

 

 

Inače, Aneli i Janjuš su zajedno vodili brigu o psu Vesni, sve dok nije došlo do njihovog raskida, kada se Aneli iselila iz rehaba, nakon čega je Vesna, kao Janjušev pas, ostala sa njim. Očigledno je da se Ahmićeva sada sveti Janjušu upravo preko psa, u čemu joj Stanić pomaže, a koliko daleko je spremna da ide - ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
low

27.04.2024 11:46

mali uros je trazio zadatak da bi janjusu poklonio psa, izmanipulisao decka kao sto manipulise svima sa kojima moze, janjus buzdovannajveci odron ljudskog roda ikada vidjen u rialitiju podmukli nistak fuj