DOŠLO JE VREME DA IM SE PUTEVI RAZILAZE: Partizan ostaje bez rasnog golgetera? Nekadašnji šampion Evrope odvodi Brazilca!?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.05.2024

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je jedna od retkih svetlih tačaka u još jednoj sumornoj sezoni crno-belih.

DOŠLO JE VREME DA IM SE PUTEVI RAZILAZE: Partizan ostaje bez rasnog golgetera? Nekadašnji šampion Evrope odvodi Brazilca!?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i sezonu 2023/24 završavaju bez trofeja. U naconalnom šampionatu su u finišu sezone poklekli u trci sa Crvenom zvezdom, a večiti rival je bio koban po ekipu iz Humske i u polufinalu Kupa Srbije.

Mnogi, kojima su crno-bele boje na srcu smatraju da je sve moglo biti i drugačije da nije došlo do povrede golgetera crno-belih Mateusa Saldanje, ali to već sada potpada pod priču "šta bi bilo, da je bilo".

Međutim, prema informacijama koje prenose elektronski mediji, čini se da će "druženje" Saldanje i crno-belih trajati znatno kraće nego što se mislilo. Naime, strelac 16 prvenstvenih pogodaka u aktuenoj sezoni, mogao bi nakon samo 12 meseci da napusti srpsku prestonicu i ponese dres nekadašnjeg evrospkog šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Moraće da potraži novo rešenje za špic napada - Albert Nađ

 

Kako se nezvanično saznaje, za usluge sjajnog Brazilca zainteresovan je škotski Seltik koji do sada nije poslao zvaničnu ponudu u Humsku, ali su preliminarni kontakti već uspostavljeni.

Seltik vodi veliku borbu za ekipom Rendžersa kada je u pitanju nova titula u škotskom fudbalu. U ovom momenut zeleno-beli imaju tri boda prednosti u odnosu na velikog rivala, a čini se da bi mnogo toga moglo biti jasnije već u nedelju 11. maja kada je na programu veliki derbi u kojem će Seltik dočekati upravo Rendžers i nakon tog meča "kelti" bi već mogli da proslave 54. šampionsku titulu.

Ostaje da se vidi hoće li upravo Saldanja naredne sezone biti "udarna igla" u napadu Seltika, a treba podsetiti da se Partizan ipak neće lako odreći sjajnog golgetera. Naime, tokom zimske pauze istanbulski Fenerbahče je poslao ponudu u Humsku u visini od deset miliona evropskih novčanica koja je bez razmišljanja odbijena...

Čini se ipak, da će novopostavljeni trener Albert Nađ, pod uslovom ad i sam ostane na toj poziciji i u narednoj sezoni, morati da pronađe novo rešenje za napad crno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lajavi krelac

08.05.2024 14:39

E moj Partizane,spao si da te trenira Nađ.