MIONINI RODITELJI PODNOSE KRIVIČNU PRIJAVU: Izdato ZVANIČNO SAOPŠTENJE, Ša će doživeti PREBAČAJ kada bude saznao GORKU ISTINU!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Mione Jovanović doživeli haos na društvenim mrežama.

MIONINI RODITELJI PODNOSE KRIVIČNU PRIJAVU: Izdato ZVANIČNO SAOPŠTENJE, Ša će doživeti PREBAČAJ kada bude saznao GORKU ISTINU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Porodica Mione Jovanović rešila je da stane na put svim lošim komentarima, budući da trpe veliku torturu zbog ćerkinog ponašanja u rijalitiju ,,Elita 7". Naime, na zvaničnom profilu Mione Jovanović osvanulo je saopštenje za pratioce, u kojima je napisano da će porodice i podrške takmičarke podneti tužbu sudu zbog njih. 

Naime, u saopštenju stoji da Mionina porodica i podrška već mesecima trpi torturu od strane rijaliti fanova, pa vrlo često dobijaju i poruke uvredljivog sadržaja. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

- Poštovani dobronamerni pratioci, želeli bismo da vam se zahvalimo što podržavate Mionu i svakog dana nam šaljete stotine predivnih poruka podrške. S obzirom na veliki broj poruka nismo u mogućnosti da na sve odgovorimo, ali vam se ovim putem izuzetno zahvaljujemo! - glasila je poruka Mionine porodice, a potom su nastavili:

- Nažalost, osim dobronamernih poruka i javnih komentara, imamo prilike da naiđemo i na veliki broj komentara i poruka uvredljivo i neistinitog sadržaja. Ovim putem bismo vas zamolili da povedete računa o javnom komentarisanju drugih i skrenuti pažnju da je digitalno nasilje takođe krivično delo za koje možete odgovarati pred sudom. Veliki pozdrav svima od Mionine podrške i još jednom se zahvaljujemo na komentarima podrške, kao i na konstruktivnim kritikama - završila je Mionina porodica. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

08.05.2024 00:49

Mišljenja sam da bi krivičnu prijavu roditelji podneti prvenstveno protiv vas samih i vaše ćerke. Vi ste joj roditelji vi ste je vaspitali. Ćerka svoje postupke pokazuje sama. Ona je u vezi sa starijim likom, to ste i sami rekli za Novu godinu. Šta će ti on može otac da ti bude!!! Nije joj to prvi stariji "momak", setimo se Treće sezone. Tomović.... Baba može da naziva nasilnikom. Zar mislite da niko neće podneti tužbu protiv Mione, zaslužila ih je i te kako. Onako fina,moralna,nevina Miona. Gledaj te malo realnije, uvrede koje je izgovarala, ima klipova... Pozz.