ŽANIN BRAT URNISAO IVANA I BEBICU! Oglasio se sa jednom porukom! Neće im biti dobro od ovih reči!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek im čestita praznik, najradosniji praznik, a oni ga vređaju.

ŽANIN BRAT URNISAO IVANA I BEBICU! Oglasio se sa jednom porukom! Neće im biti dobro od ovih reči!

Foto: RTV PINK printscreen

Nakon što je bivši muž učesnice Elite Žane Omnije, Bobanac, javno pozdravio Nenada Macanovića Bebicu, a potom se obratio i Ivanu Marinkoviću, Žanin brat se oglasio i dao svoj sud o novonastaloj situaciji.

Kako prenosi portal Pink.rs, Žanin brat je pružio podršku svom bivšem zetu, ističući da je Bobančev postupak smatrao izuzetno uljudnim. Takođe je, kako kaže, prema njegovom mišljenju, burna reakcija Ivana i Bebice mnogo toga otkrila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Žana Omnia

 

Bobanac je šmeker i fin momak, nije on pretio njima, jer znam ja njega koliko je fin i kulturan. Šta reći za Macanovića i Marinkovića?! Tuga, jad i beda. Ljudi su jednostavno zli. Čovek im čestita praznik, najradosniji praznik, a oni ga vređaju. Nema smisla da se tako ophode i psuju. Ja im takođe čestitam praznik od srca, samo da su živi i zdravi i da se pronađu u životu, jer još lutaju - istakao je Žanin brat.

Podsećamo, takmičari rijalitija ,,Elita 7" dobili su posebnu mogućnost i pisma za Vaskrs od strane porodice i prijatelja. Voditelj Darko Tanasijević podigao je Ivana Marinkovića, te ga je pozvao da priđe i pročita pismo koje je dobio iz spoljnog sveta. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnia

 

Na iznenađenje svih, Ivan je dobio pismo od bivšeg supruga Žane Milinković Đorđević Omnie, koji se na vrlo direktan način obratio Marinkoviću. Nakon što je pročitao, Ivan Marinković imao je potrebu da ponizi Žaninog bivšeg supruga i oca njenog deteta. 

- Ivan Marinković, jedna čestitka - rekao je Darko.

- Hristos Vaskrse, do pobede, Bobanac - kratko je pročitao Ivan.

- Kako komentarišeš ovo - pitao je Darko.

- Ovo neka rijaliti fora. Klasičan indijanac - rekao je Ivan.

- Pozdrav za Bobanca, ne vidim lošu nameru. Gospodin čovek, ne vidim što se ljutiš - ubacila se Žana.

- Sine, moj dragi, srećan praznik. Da provedeš ovo bez stresa. Nema čestitke za Milicu, ali okej. Ja donosim svoje odluke - pročitao je Terza.

- Draga moja majko, ponosna sam na tebe i mnogo mi nedostaješ. Voli te Irina - Žana je pročitala čestitku od svoje ćerke.

- Pozdravi Marinkoviće - Žana je pročitala čestitku od svog bivšeg muža, Bobana Đorđevića Bobanca.

- Vi ste baš jedna srećna porodica - dobacio je Ivan.

- Jesmo, kod nas nema mesta za sujetu - odbrusila mu je Žana.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

07.05.2024 14:49

Šta ima bobanac i brat omnije da čestita Vaskrs Ivanu i Macanoviću? Ko su oni? Ja bih ovo i te kako shvatila kao direktnu ozbiljnu pretnju. Videli smo i posle šeste sezone kako je sedeo sa Markom Markovićem kako da se ponaša prema žani u vezi bez obaveze, i tako reći mu pretio!!! Mislim da su žana,bobanac, MM svingeri. Divna neka nazovi "porodica"!!! 🐷🐵🐄🐸🤮👹