OTKRIVENA ZOLINA TAJNA LOKACIJA! Miljana ne sme da sazna ISTINU, OVAJ detalj ga je UDAO!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola po povratku u Srbiju, šokirao sve time što se odao gde se nalazi!

OTKRIVENA ZOLINA TAJNA LOKACIJA! Miljana ne sme da sazna ISTINU, OVAJ detalj ga je UDAO!

Foto: Republika.rs, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Nakon što se Lazar Čolić Zola vratio u Srbiju, mnogi su bili znatiželjni da saznaju gde se nalazi i šta radi. Nedavno je na svom Instagram profilu otkrio tajnu lokaciju na kojoj se trenutno nalazi - grad Zrenjanin. Zola je izazvao pravu euforiju među svojim pratiocima otkrivši da je posetio ovaj grad kako bi se sastao sa svojim prijateljima.

Nakon burnog perioda provedenog u rijalitiju i medijskoj pažnji, Zola je odlučio da napusti Beograd i pronađe mirnije okruženje u Zrenjaninu. Ovaj grad u Vojvodini pružio mu je priliku da se distancira od javnosti i vrati se normalnom životu. Zola je istakao da mu je važno da provede vreme sa prijateljima i da se fokusira na pozitivne stvari u životu.

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola Instagram

 


Njegovi verni pratioci su mu pružili veliku podršku nakon otkrivanja lokacije, iskazujući oduševljenje njegovim novim početkom u Zrenjaninu. Ono što je mnogima privuklo pažnju, jeste pesma koju je objavio, a radi se o hitu pevačice Kaliopi ,,Kofer ljubavi", te su Zolini pratioci pomislili da je našao ljubavnu romansu baš u ovom gradu. 

Iako je Zola odlučio da se povuče iz javnog života, njegovi fanovi su uzbuđeni zbog mogućnosti novih projekata i planova koje bi on mogao imati u budućnosti. Zola je zasad odlučio da uživa u vremenu provedenom sa prijateljima u Zrenjaninu, ali mnogi su u nadi da će se uskoro vratiti na javnu scenu sa novim projektima i izazovima.

Uzbuđenje koje je Zola izazvao otkrivanjem tajne lokacije na Instagramu jasno pokazuje koliko je on i dalje prisutan u mislima svojih fanova i koliko podrške i pažnje i dalje uživa. Svi se nadaju da će Zola pronaći sreću i mir u Zrenjaninu i da će se uskoro vratiti sa novim poduhvatima i projektima koji će obradovati njegove brojne pratioce.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading