PRONAĐENO OPROŠTAJNO PISMO TARE SIMOV: Reči koja KIDAJU DUŠU, nakon što je PREBIJENA, bila na ivici SMRTI!

Autor:

Zabava

06.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov napisala oproštajno pismo!

PRONAĐENO OPROŠTAJNO PISMO TARE SIMOV: Reči koja KIDAJU DUŠU, nakon što je PREBIJENA, bila na ivici SMRTI!

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka i influenserka Tara Simov nedavno je objavila niz snimaka i fotografija, kao i prepiski u kojima se može zaključiti da je proživela stavično maltretiranje od njenog izabranika i oca deteta, Danila Raičevića

Kako ističe, Tara je prethodnih godinu dana periodično trpela torturu, te kad god bi potražila pomoć Danilovih roditelja, naizlazila bi na zid, a sve vreme želeći da spase svoje dete i da mu obezbedi normalno i bezbrižno detinjstvo. Tara je na Instagram profilu podelila uznemirujuće fotografije i snimke, a sada se otvorenim pismom obratila naciji. 

Naime, Tara je u pismu istakla da je prošla kroz veliku muku, te ne krije da je u mnogim situacijama želela da digne ruku na sebe i oduzme sebi život, ali ju je beba držala na nogama i davalo joj snagu da nastavi dalje svoju borbu. 

- Koliko se stvari dešava u poslednjih par godina ostavlja me bez reči! Duša mi je prosuta u komade, a od ljudi koje sam očekivala da će biti tu, samo su dodavali noževe u srce. Imam veliku sreću da imam zlatno dete, koje me održava u životu i zbog kog ću se boriti protiv svega što mi se dešava što znate i što ne znate - započela je Tara Simov, pa nastavila:

- Inače bih davno digla ruku na sebe. Sve što ne bih ni najgorem dušmaninu poželela, zadesilo me je. Volite sebe i samo sebe! Učite na tušim primerima da ne biste došli u situaciju da imate 25 godina i da jedino što vam deluje kao izlaz jeste da vas nema - završila je Tara Simov. 

Foto: Instagram.com

Tara Simov Instagram

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SHA

11.05.2024 14:18

Dobila sto je i tražila kasno je sad za sazaljenjem lazno se prestavljala.Ozbiljni narkomani.