TRESE SE ATINSKO TLO: Kontroverzni vlasnik Panatinaikosa uputio poziv - želi da vidi LUKU DONČIĆA u zelenom dresu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.05.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako deluje kao gotovo nemoguće, kada je u pitanju Janakopulos, sve postaje apsolutno dostižno.

TRESE SE ATINSKO TLO: Kontroverzni vlasnik Panatinaikosa uputio poziv - želi da vidi LUKU DONČIĆA u zelenom dresu!

Foto: Instagram printscree/dpg7000

Dimitris Janakopulos

Košarkaši Panatinaikosa pobedom u majstorici plej-ofa Evrolige nad Makabijem iz Tal Aviva rtezultatom 81:72 vizirali su kartu na Fajnal-for koji se ove godine održava u Berlinu, čime su načinili dodatni korak ka sedmoj evropskoj kruni koja se u grčkoj prestonici čeka već punih 13 sezona.

Navedeni meč obeležila je fantastična košarka, ali i sjajna atmosfera koju su priredili navijači Panatinaikosa, a dešavanja u "OAKA  Areni" nisu ostala neprimećena ni "preko bare".

Naime, uoči svog meča u NBA ligi, slovenački košarkaš Luka Dončić bio je oduševljen navijačima atinskog kluba, a vrlo brzo stigao je odgovor i prvog čoveka Panatinaikosa, kontroverznog Dimitrisa Janakopulosa koji je na društvenim mrežama napisao:

- Dođi, doživi ovo iskustvo.

Foto: Instagram.com/printscreen/dpg7000

"Gde ima dima, ima i vatre"

 

Ostaje da se vidi da li će naredni period doneti i istinsku transfer bombu kada je u pitanju evropska košarka.

Treba podsetiti da su navijači "zelenih" tokom proslave plasmana na završni turnir elitnog takmičenja, imali priliku da se raduju i produžetku saradnje sa sjajnim Amerikancem Kendrikom Nanom koji je stavio paraf na novi ugovor.

Dvadesetosmogodišnji Amerikanac je dres Panatikanikosa obukao poslednjeg dana meseca oktobra prethodne godine, a u majstorici protiv "ponosa Izraela" zabeležio je osam poena uz stoprocentni učinak pri šutu za dva poena (4/4), a na to je dodao i tri skoka i jednu asistenciju.

Da podsetimo, Nan je u redove Panatinaikosa stigao iz ekipe Vašingtona, a u NBA ligi je bio i član Majamija i LA Lejkersa.

U ovom momentu su poznata dva učesnika završnog turnira Evrolige. To su aktuelni šampion Real iz Madrida i Panatinaikos iz Atine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading