STRAVIČNE INFORMACIJE O KULIĆKAMA! Evo čime se bavila Marija, sve otkriveno u Eliti, imala TAJNI POZIV sa Miljanom i sve DOGOVORILE!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda razvezla jezik o Mariji Kulić!

STRAVIČNE INFORMACIJE O KULIĆKAMA! Evo čime se bavila Marija, sve otkriveno u Eliti, imala TAJNI POZIV sa Miljanom i sve DOGOVORILE!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milena Kačavenda u toku podele budžeta, ušla je u sukob sa Miljanom Kulić, tokom koje su jedna drugoj uputili žestoke reči. Naime, Milena joj je dala 3.000 dinara, a potom joj je poručila da je Miljana najgori čovek koji je ikada upoznala, nakon čega je dobila i vrlo žestoku povratku od takmičarke rijalitija, te je spomenula i Anu Ćurčić

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Milena Kačavenda

 

- Miljana, izvoli, 3.000. Šta imam da ti kažem što ti nisam rekla prošli put, rekla sam ti sve... Sve najgore mislim o tebi! Nemam ništa da dodam ili da oduzmem! Zeznula sam se u proceni kada sam ti rekla da za godine rijalitija te nešto koštalo. Mene si napala iz nekog razloga, kada sam se vratila, neka bude tako tvoj stav, posle svega nemam šta da ti kažem. Prema meni si ispala najgori mogući čovek u mojoj najtežoj situaciji - poručila je Kačavenda. 

- Isto! Mislila sam u jednom trenutku, ako mogu da odgovorim... Isto sam se zeznula u proceni tebe. Mislila sam da si dobra žena, mislim da je najgora Ana zbog svega što je uradila. Sve vreme sam mislila - odgovorila je Miljana. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Milena Kačavenda

 

- Znaš da pričaš neistinu, a to znaš, jer smo imale dobar odnos! Samo ti znaš zašto si promenila odnos prema meni, neka je to moj izlazak. Mislim da je dramatično to što komentarišeš moj stajling! Tvoja mama je vodila najveću moguću hajku protiv mene, ti si to nastavila, očito si se čula sa majkom kada si izlazila - uzvratila je Kačavenda. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading