BIVŠA ZADRUGARKA VEČERAS ULAZI U ELITU: Pink najavio ŠOK POVRATAK, o ovome će se pričati! Haos u najavi (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje za sve učesnike!

BIVŠA ZADRUGARKA VEČERAS ULAZI U ELITU: Pink najavio ŠOK POVRATAK, o ovome će se pričati! Haos u najavi (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kao i svakog utorka na imanju u Šimanvocima, aktuelni učesnici rijalti šou-programa "Elita" imaju priliku da uživaju u ludom provodu koji im Veliki šef priređuje iz nedelje u nedelju. Kako se saznaje, večerašnji događaj na adresi Bele kuće obećava dobru atmosferu, jer će se pred kamere vratiti bivša učesnica "Zadruge", kao i dobro poznata pevačica, Ivana Šašić.

Naime, folkera će na imanje ušetati uz svoj orkestar Mikice Gačića. Šašićeva, inače, već godinama gradi svoju karijeru i poznata je po tome da svojim nastupima i pevanjem stvara nezaboravnu atmosferu. Njen povratak na imanje u Šimanovcima sigurno će izazvati interesovanje svih takmičara, posebno zbog njenog odnosa sa nekima od njih.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Ivana Šašić ulazi u Elitu

Podsećanja radi, voditeljka Pink televizije Dušica Jakovljević uputila je emotivnu čestitku Milici Mitrović putem društvene mreže Instagram, i to povodom njenog rođendana. U svojoj objavi, Dušica je istakla koliko je zahvalna što ima priliku da sarađuje sa Milicom, te je istakla njenu posvećenost i predanost poslu. Takođe, otkrila je da je Milica ne samo poslodavac, već i velika podrška i prijatelj.

Ona je, inače, nedavno istakla da će se ponovo naći u ulozi voditeljke "Elite".

Jedva čekam! Ponovo ću biti voditeljka ''Elite''. Obnavlja se bračni zavet. Ovo je drugačiji brak, životna ljubav, ne može se bez toga. Biću deo tima voditelja koji rade "Elitu". Ne smem da kažem sve, moram da ostanem misteriozna - poručila je Dušica i dodala:

Bilo je mnogo poruka kolega. Čudila sam se kako me nisu zvali kad sam otišla, ali šta da očekuješ kad se tako okreneš i odeš... Sjajno je da ja sada od srca očekujem sve da vidim i da zagrlim. Nema veće kuće od Pinka. Shvatila sam da ja jesam za tu veliku scenu Pinka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading