JELENA I MLADEN OTKRILI DETALJE ULASKA U ELITU: Otkriven datum POVRATKA na male ekrane! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopštenje iznenadilo prisutne!

JELENA I MLADEN OTKRILI DETALJE ULASKA U ELITU: Otkriven datum POVRATKA na male ekrane! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Danas je u jednom privatnom ugostiteljskom objektu održano venčanje između Bore Santane i Milice Kemez, a i pored kiše i vetra koji su počeli neposredno pre veselja, njihova sreća nije mogla da bude pokvarena. Svadbi su prisustvovali njihovi brojni prijatelji, među kojima su se istakao poznati bračni par, Jelena i Mladen Vuletić, koji su izrazili svoje čestitke i najlepše želje mladencima.

- Bora nas je zvao nekoliko puta dok je vršio pripreme za venčanje. Želim im sve najlepše! Jedva čekam da nas obraduju nekom prinovom - izjavila je Jelena pri dolasku na gala venčanje, prenosi Srbija Danas, dok se Vuletić nadovezao šalom:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Venčali se Milica Kemez i Bora Santana

- Ja im želim da uđu ponovo u rijaliti jer je za njihov opstanak to najbolje!

Mladen i Jelena su se nakratko osvrnuli na svoje iskustvo u rijaliti šou programima, ističući da ne planiraju ponovni ulazak i boravak pred kamerama.

- Ne, nikako. Penzija - rekao je Mladen, međutim, Jelena je najavila povratak na male ekrane, ali na svoje voditeljsko mesto na RED televiziji nakon porodiljskog bolovanja:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena i Mladen Vuletić na venčanju Milice i Bore

- Vraćam se na posao u septembru. Sada uživam u deci. Čekaju me i sad kući gde su ostali sa babom i sa ujakom.

Podsećanja radi, pre samog venčanja, Milica je istakla da su ona i Bora odlučili da sami organizuju slavlje, te da će se osloniti na svoju snalažljivost i veštine kako bi uštedeli. Njena odluka da sama šije venčanicu i Borino odelo, kao i da se sama pobrine za frizuru i šminku, dodatno je naglasila njihovu samostalnost i želju da sve bude personalizovano i posebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading