PRVO OGLAŠAVANJE MILICE MITROVIĆ NAKON POVRATKA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NA PINK: Uputila joj JAVNO PORUKU, posle ovoga je sve jasno!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović se obratila Dušici Jakovljević nakon povratka na televiziju Pink!

PRVO OGLAŠAVANJE MILICE MITROVIĆ NAKON POVRATKA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NA PINK: Uputila joj JAVNO PORUKU, posle ovoga je sve jasno!

Foto: Instagram.com

Na Instagramu je voditeljka Pink televizije Dušica Jakovljević uputila emotivnu čestitku Milici Mitrović, povodom njenog rođendana.

U svojoj objavi, Dušica je istakla koliko je zahvalna što ima priliku da sarađuje sa Milicom, te je istakla njenu posvećenost i predanost poslu. Takođe, otkrila je da je Milica ne samo poslodavac, već i velika podrška i prijatelj.


Milica Mitrović je poznata javnosti kao vlasnica jedne od najmoćnijih televizija u regionu - Pink televizije. 

Dušica Jakovljević, popularna televizijska voditeljka, stekla je veliku popularnost svojim šarmom, harizmom i profesionalnim pristupom poslu. Karijeru je gradila vodeći brojne popularne emisije, a njena autentičnost i toplina osvojili su publiku širom regiona.

Foto: RTV Pink

Dušica Jakovljević Elita

 


Ova čestitka Dušice Jakovljević jasno pokazuje da se iza kulisa Pink televizije neguje prijateljstvo i međusobno poštovanje, što je ključni faktor uspeha ove medijske kuće. Rođendanske čestitke koje stižu od zaposlenih, posebno od javnih ličnosti poput Dušice Jakovljević, oslikavaju toplu atmosferu i zajedništvo koje vlada među osobljem Pink televizije.

Ovaj gest Dušice Jakovljević sigurno je obradovao Milicu Mitrović, a fanovi su imali priliku da vide još jedan primer iskrenog i lepog odnosa među kolegama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading