MILAN TAROT OSVANUO NA NASLOVNICI BRITANSKIH MEDIJA! Umesto Kejt Midlton, njegovo "predviđanje" UDARNO!

Autor:

Svet

16.06.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nazvali su ga "Nostradamusov rođak"!

MILAN TAROT OSVANUO NA NASLOVNICI BRITANSKIH MEDIJA! Umesto Kejt Midlton, njegovo "predviđanje" UDARNO!

Foto: Tanjug/Gareth Fuller/PA via AP, youtube/Happy Entertainment

Cela Velika Britanija dočekala je da napokon uživo vidi princezu Kejt, koja se pojavila juče, nakon duge pauze, na Kraljevskoj rođendanskoj ceremoniji u Bakingemskoj palati. Međutim, jedan engleski medij odlučio je da na naslovnicu svoje publikacije stavi Milana Tarota, čoveka iz Srbije koji se bavi "predviđanjem budućnosti" na neobičan način.

U jeku Kejtinog povratka na javnu scenu i Evropskog prvenstva u fudbalu, Milan Tarot je izneo svoja "predviđanja" o uspehu reprezentacije Srbije.

Milan Tarot, koga su britanski mediji nazvali "Nostradamusov rođak", predvideo je da će Engleska pobediti na današnjoj utakmici protiv Srbije.

Iznenađujuće je da su urednici uglednog engleskog medija, kao što je Daily Star, odlučili da stave Milana Tarota na naslovnicu, dok su princezi Kejt dali malo prostora uprkos njenom velikom povratku u javnost.

Kejt Midlton je u martu objavila da boluje od raka i da je već započela preventivnu hemioterapiju, zbog čega se povukla iz javnosti. U proteklim mesecima bilo je mnogo spekulacija o njenom zdravstvenom stanju i o tome da li je njen brak s Vilijamom u krizi.

Svima je izuzetno laknulo kada su videli to nasmejano lice na ceremoniji Trooping the Colour koja se godinama tradicionalno organizuje u Engleskoj a predstavlja veliku rođendansku proslavu za kralja Čarlsa.

Prvo pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti - zablistala je na terasi Bakingemske palate sa svojom porodicom i upriličila proslavu povodom Kraljeve rođendanske parade kao što je i prethodno najavila.

Podsetimo, Kejt je podelila svoju dijagnozu raka sa javnošću 22. marta. U to vreme, u unapred snimljenoj video poruci, rekla je da je planirana operacija abdomena u januaru bila uspešna i da se isprva mislilo da njeno stanje nije kancerogeno, ali su testovi pokazali prisustvo raka. Tada je počela sa lečenjem, uključujući hemoterapiju koja je počela u februaru, i oporavljala se privatno.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading