PREVRNUO SE RINGIŠPIL U DOBOJU! Ima povređene dece! EKIPE HITNE POMOĆI NA TERENU! (FOTO)

Autor:

Svet

24.06.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska stanica Doboj jedan prijavu je dobila u 20.05 časova.

PREVRNUO SE RINGIŠPIL U DOBOJU! Ima povređene dece! EKIPE HITNE POMOĆI NA TERENU! (FOTO)

Foto: Shutterstock

U prevrtanju ringišpila u Parku narodnih heroja u Doboju ima povređenih lica, rečeno je Srni iz Policijske uprave Doboj.

Policijska stanica Doboj jedan prijavu je dobila u 20.05 časova.

Ekipe hitne pomoći su brzo stigle na lice mesta i pružile prvu pomoć povređenoj deci. Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko dece je povređeno, ali trenutno nema detaljnih informacija o stepenu njihovih povreda, pišu Dobojski.info.

Podsećamo, u Kuršuliji se takođe srušio ringišpil 8. maja kada je 13 -oro dece i tinejdžera povređeno, od kojih jedna devojčica teško.

Svi su popadali sa velike vidine na beton.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić nakon incidenta je saopštio da su uhapšeni Jovan Nedeljković, zakupac placa i Zoran Ljubomirović, vlasnik ringišpila zbog osnovane sumnje da su izvršili teško delo protiv opšte sigurnosti. Nakon saslušanja u tužilaštvu I sudu, njima je određen pritvor.

Osumnjičenom Z.Lj. se stavlјa na teret da je bez propisanih mera za bezbednost i zdravlјa na radu pustio u upotrebu ringišpil i prodajom karata omogućio korišćenje istog od strane trinaest lica, koji su u toku vožnje, prilikom pucanja glavne cevi i rušenja konstrukcije ringišpila pali na beton i zadobili telesne povrede, dok je osumnjičeni J.N. kao zakupac placa omogućio postavlјanje i korišćenje predmetnog ringišpila iako je znao da isti ne zadovolјava propisane mere za bezbednost i zdravlјe lјudi.

Građani koji su se našli na licu mesta kada je došlo do tragedije, potvrdili da je prizor bio veoma uznemirujuć.

- Ringišpil se prepolovio negde na polovini i onaj deo gore, konstrukcija, gde su zakačene krope sa decom se pokidao. To je jako velika i teška konstrukcija i kako je padala, padala je na decu. Ovo je opšti haos i velika tragedija. Ringišpil je sigurno star jedno 50 godina, još iz moje mladosti. Stigla je policija, priveli su tog gazdu, on je mlađi dečko - rekao je očevidac Dejan Milošević.

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading