OTKRIVENO ŠTA ĆE BITI SA MELANIJOM AKO TRAMP POBEDI: Jedna odluka je šokirala sve!

Autor:

Svet

25.06.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši prvi par živi u Mar-a-Lagu od kada su napustili Belu kuću u januaru 2021. godine, naveo je Vašington igzeminer

OTKRIVENO ŠTA ĆE BITI SA MELANIJOM AKO TRAMP POBEDI: Jedna odluka je šokirala sve!

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp mogla bi da se vrati u Belu kuću ako njen suprug, bivši predsednik Donald Tramp, pobedi na izborima u novembru, ali ona možda neće boraviti u Beloj kući sve vreme.

Melanija Tramp će verovatno većinu svog vremena provoditi između Palm Biča na Floridi i Njujorka, a posećivaće Belu kuću da bi prisustvovala ceremonijalnim događajima, kao što su specijalni događaji ili državne večere, preneo je portal Aksios.

Bivši prvi par živi u Mar-a-Lagu od kada su napustili Belu kuću u januaru 2021. godine, naveo je Vašington igzeminer.

Tokom prvog mandata njenog supruga, Melanija Tramp se nije uselila u Belu kuću sve do juna 2017, navodno da ne bi njihov sin Baron promenio školu tokom školske godine. Baron je imao 10 godina u vreme inauguracije svog oca u januaru 2017. godine.

Dok je bila u Beloj kući, obavljeno je nekoliko renoviranja i restauracija delova istorijske vile u centru Vašingtona. Najistaknutiji projekti u Beloj kući tokom njenog vremena bili su renovirani teniski paviljon i bašta Rouz garden.

Podsetimo, bivša prva dama SAD i dalje pleni pažnju javnosti svojim modnim izborima.

Nedavno, dok je napuštala Trampovu kulu u Njujorku, pozirala je u savršeno skrojenim klasičnim elegantnim pantalonama i jednostavnoj crnoj košulji, upotpunjujući svoj izgled čuvenim Šanel baletankama.

Ovaj modni izbor, iako klasičan, sigurno će osvojiti simpatije modnog sveta.

Tokom mandata svog supruga Donalda Trampa, Melanija se predstavila u javnosti u nizu sjajnih modnih izdanja, zbog čega je mnogi smatraju jednom od najbolje stilizovanih prvih dama Amerike u istoriji, uz Džeki Kenedi.

Njen nepogrešiv osećaj za eleganciju i modu i dalje je prisutan u njenim svakodnevnim izborima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading