OTVORIO VATRU I NA POLICAJCE: Pomahnitali tinejdžer (19) ubio oca, majka pobegla u dvorište, on je UPUCAO U POTILJAK

Autor:

Svet

25.06.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je primila poziv u pomoć od majke ubice, koja je rekla da je sin upravo pucao na oca, kad je odjeknula nova paljba

OTVORIO VATRU I NA POLICAJCE: Pomahnitali tinejdžer (19) ubio oca, majka pobegla u dvorište, on je UPUCAO U POTILJAK

Foto: Franz P. Sauerteig from Pixabay

Tinejdžer sa Floride ubio je svoje roditelje u porodičnom domu i upucao policajca u oružanom okršaju koji je snimljen kamerom na telu povređenog službenika, pre nego što je 19-godišnjak fatalno pogođen metkom.

Hristos Aleksander Temelis mlađi ubio je svog 51-godišnjeg oca Hristosa Bajrona Temelisa u njihovom domu, a potom i 48-godišnju majku Rebeku En Temelis u dvorištu, ispred policajaca, u incidentu koji se odigrao nedugo iza 11 uveče, saopšteno je iz kancelarije šerifa okruga Hilsboro.

Policija je primila poziv u pomoć od majke ubice, koja je rekla da je sin upravo pucao na oca, kad je odjeknula nova paljba, rekao je šerif Čad Kronister.

Dok je majka bila u dvorištu, nakon što ju je policija uputila da ide ka njima, sin ju je pogodio u potiljak a potom otvorio vatru na šerifove zamenike, preneo je “Njujork post”.

- Prestani da se hvataš za pojas – čuje se kako zamenik šerifa viče na tinejdžera trenutak pre nego što je ovaj počeo da puca.

Zamenik Šejn Mekgog (26) je ranjen u nogu tokom okršaja. Operisan je i u stabilnom stanju.

Temelis je takođe pogođen u razmeni vatre sa još četvoro šerifovih zamenika. Teško ranjen, odvukao se u kuću i zabarikadirao. Tim specijalaca je nedugo potom upao unutra i zatekao Temelisa i njegovog oca mrtve od rana nanetih vatrenim oružjem, rekao je Kronister, koji je tinejdžera nazvao “monstrumom”.

Veruje se da je Temelis umro od rana koje je zadobio u pucnjavi.

Kronister je rekao da je situacija bila “stvarno zastrašujuća”.

“Nema sumnje da je brz odgovor naših zamenika ublažio pretnju po ovu zajednicu”, naveo je on u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading