LIKVIDIRANI OTMIČARI! Završena drama sa taocima u zatvoru

Autor:

Svet

16.06.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama je trajala više časova, otmičari su želeli samo jednu stvar od države

LIKVIDIRANI OTMIČARI! Završena drama sa taocima u zatvoru

Foto: shutterstock

Likvidirana su dva otmičara, dok su četiri ranjena, u istražnom zatvoru u Rostovu na Donu, saopštio je pres biro FSIN.

"Tokom specijalne operacije oslobađanja talaca u istražnom zatvoru broj 1 Federalne kazneno-popravne službe Rusije u Rostovskoj oblasti, kriminalci su eliminisani, a zaposleni koji su držani kao taoci pušteni su i nisu povređeni", saopšteno je.

Naime, grupa zatvorenika u istražnom zatvoru u Rostovu na Donu, koji su ranije bili optuženi za terorizam, uzela je za taoce dvojicu zaposlenih, saopštila je Federalna kazneno-popravna služba.

 

 

Navodi se da zatvorenici, koji su uzeli taoce u istražnom zatvoru, zahtevaju da im se da oružje i pruži mogućnost da napuste pritvor.

Predstavnici tužilaštva stigli su u istražni pritvor kako bi obavili pregovore i oslobodili taoce, naveo je izvor za "RIA Novosti".

"Zatvorenici su naoružani sekirama i gumenim palicama", dodao je.

Na licu mesta su načelnik regionalnog štaba Federalne kazneno-popravne službe i predstavnici organa za sprovođenje zakona i tužilaštva. U toku su pregovori o oslobađanju talaca.

U blizini istražnog zatvora saobraćaj je ograničen, a sam objekat funkcioniše normalno i situacija je pod kontrolom, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading