TAOCIMA PRETE SEKIRAMA I PALICAMA: Zatvorenici zarobili zaposlene, mrežama se širi JEZIVI SNIMAK (VIDEO)

Autor:

Svet

16.06.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni tvrde da su članovi terorističke organizacije Islamska država

TAOCIMA PRETE SEKIRAMA I PALICAMA: Zatvorenici zarobili zaposlene, mrežama se širi JEZIVI SNIMAK (VIDEO)

Foto: telegram/112

Grupa zatvorenika istražnog zatvora u Rostovskoj oblasti, koji su uzeli zatvorsko osoblje za taoce, zahtevaju da im bude obezbeđen automobil i omogućeno da slobodno odu, rečeno je agenciji Interfaks u ruskim hitnim službama.

Prema tim informacijama, grupa od šest zatvorenika koja je uzela za taoce dvojicu zaposlenih u zatvoru, zahteva da im se obezbedi automobil i slobodan izlazak iz istražnog zatvora.

Oni tvrde da su članovi terorističke organizacije Islamska država, koja je zabranjena u Ruskoj Federaciji, navodi agencija. Interfaks dodaje da su zatvorenici naoružani noževima i oštrim predmetima.

Agencija RIA Novosti, pozivajući se na upućeni izvor, navodi da su za taoce uzeti operativni oficir i nadzornik u istražnom zatvoru u Rostovskoj, a da se zatvorenici koji su ih zarobili terete za terorizam.

"Imaju sekire, očigledno od protivpožarne opreme, i gumene palice, nemaju vatreno oružje“, rekao je taj izvor. Agencija navodi da su u toku pregovori o oslobađanju talaca i da su na licu mesta načelnik regionalnog štaba Federalne kazneno-popravne službe i predstavnici organa za sprovođenje zakona i tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading