DRAMA U ISTRAŽNOM ZATVORU: Optuženi uzeo dvojicu zaposlenih za taoce

Autor:

Svet

16.06.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku su pregovori o oslobađanju talaca

DRAMA U ISTRAŽNOM ZATVORU: Optuženi uzeo dvojicu zaposlenih za taoce

Foto: Shutterstock

U istražnom zatvoru u Rostovskoj oblasti, optuženi je uzeo dvojicu zaposlenih za taoce, saopštila je ruska Federalna kazneno-popravna služba.

"Optuženi, koji se nalazio u jednoj od ćelija istražnog zatvora broj 1 Federalne kazneno-popravne službe Rusije u Rostovskoj oblasti, uzeo je za taoce dvojicu službenika“, navedeno je u saopštenju, a prenosi RIA Novosti.

U toku su pregovori o oslobađanju talaca, a na licu mesta su načelnik regionalnog štaba Federalne kazneno-popravne službe i predstavnici organa za sprovođenje zakona i tužilaštva.

Inače, snage ruske PVO oborile su 87 ukrajinskih dronova iznad šest oblasti Rusije, od kojih 70 iznad Rostovske oblasti, saopštila je u petak pres-služba Ministarstva odbrane Rusije.

Iznad Kurske i Voronješke oblasti uništeno je po šest dronova, po dva iznad Belgorodske i Kurske oblasti, a jedan dron je uništen iznad Krima, prenosi RIA Novosti.

Usled pada delova oborenih dronova u regionu Voronježa, pričinjena je manja šteta na skladištu za naftu koji se ne koristi, objavio je regionalni guverner Aleksandar Gusev na svom Telegram kanalu.

On je precizirao da su oko 3 sata po lokalnom vremenu dežurne snage protivvazdušne odbrane u okrugu Liskinski oborile šest bespilotnih letelica i da je tada skladište oštećeno.

Ranije je guverner Rostova Vasilij Golubev objavio da su snage protivvazdušne odbrane odbile masovni napad dronovima i da je poremećeno snabdevanje strujom u Morozovskom okrugu, kao i da preduzimaju mere za obnavljanje snabdevanja korisnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading