"TO JE NAŠA PREDIVNA KEJT!": Britanci u transu nakon što su danas prvi put posle šest meseci videli uživo PRINCEZU OD VELSA (FOTO)

Autor:

Svet

15.06.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza od Velsa nije skrivala zadovoljstvo što se ponovo videla sa Britancima u javnosti

"TO JE NAŠA PREDIVNA KEJT!": Britanci u transu nakon što su danas prvi put posle šest meseci videli uživo PRINCEZU OD VELSA (FOTO)

Foto: Stephen Lock / Polaris / Profimedia

Britanska princeza Kejt Midlton prvi put je posle šest meseci viđena u javnosti, nakon što je u martu objavila da boluje od raka.

Princeza je fotografisana u automobilu kako stiže u Bakingemsku palatu, na proslavu rođendana kralja Čarlsa, prenosi Miror.

Ona je na proslavu stigla zajedno sa sinom Džordžom i suprugom princem Vilijamom. U Velikoj Britaniji danas se obeležava zvaničan rođendan kralja Čarlsa, a na paradi, "Trooping the Colour", koja će tim povodom biti održana u Londonu učestvuje više od 1.400 vojnika, 400 muzičara i 200 konja.

Republika

Foto: Stephen Lock / Polaris / Profimedia

Kejt Midlton je bila u kočiji sa decom

Britanski mediji sa neskrivenim oduševljenjem preneli su impresije sunarodnika na društvenim mrežama povodom novog izgleda Kejt Midlton.

"Prelepa!", "Ovo je naša predivna Kejt", "Nikad bolje nije izgledala", samo su neki od tvitova na platformi X povodom prvog pojavljivanja Kejt Midlton u javnosti posle otkrića da ima rak.

Kraljevska porodica će se okupiti na balkonu Bakingamske palate iznad koju će preletati više od 30 vojnih aviona, prenosi Miror.

Stotine policajaca raspoređeno je na ulicama radi bezbednosti okupljenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Yole

15.06.2024 12:52

Jesu li ovo fleke na prozoru Kraljevske Kočije (jao šta bi rekla staramajka) ili su joj nos napravili kao klovnu da se ne bi videlo da ovo uopšte nije Kejtara nego njena apsolutna dublerka naša draga Stanija