VRAĆA SE KEJT MIDLTON! Princeza od Velsa danas pred očima celog sveta, evo šta će se tačno dogoditi

Autor:

Svet

15.06.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza od Velsa oglasila se ovim povodom i porukom

VRAĆA SE KEJT MIDLTON! Princeza od Velsa danas pred očima celog sveta, evo šta će se tačno dogoditi

Foto: www.profimedia.rs

Princeza od Velsa Kejt Midlton pojaviće se danas na Trooping the Colour ceremoniji u Londonu, nakon što je šest meseci nije bilo na javnim događajima. 

Poslednji put se pojavila na Božićnoj šetnji u Sandingemu.

Iako je princeza od Velsa juče najavila svoje pojavljivanje u javnosti, još u martu se pisalo o tom povratku, nakon njenog saopštenja o dijagnozi raka (22. marta), što je proteklo prilično turbulentno.

U poruci koju je juče objavila, Kejt Midlton rekla je da je lečenje od raka u toku i da će se nastaviti još nekoliko meseci.

"Još se nisam potpuno izvukla", kaže princeza.

„Kao što svako ko prolazi kroz hemoterapiju zna, postoje dobri i loši dani", napisala je princeza od Velsa.

„Onih loših dana osećate se slabo, umorno i morate da prepustite telu da se odmara. Ali tokom dobrih dana, kada ste jači, želite i da se osećate dobro", dodaje princeza.

„Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Živim svaki dan kako dođe, slušam telo i dozvoljavam sebi da odvojim toliko potrebno vreme da se izlečim."

Tokom parade, princeza će se voziti u kočiji sa decom i kasnije će izaći na balkon Bakingemske palate da pozdravi okupljene, zajedno sa ostalim članovima kraljevske porodice.

Portparol Bakingemske palate je rekao da je kralj Čarls III „oduševljen što je princeza u mogućnosti da prisustvuje današnjim događajima".

Princeza je takođe izrazila zahvalnost na porukama podrške tokom njene bolesti, rekavši da je „oduševljana" ohrabrenjem.

„Vilijemu i meni podrška mnogo znači i pomoglo nam je tokom teških dana", piše u poruci Kejt Midlton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading