"KAKO VAM JE SUPRUGA, PRINČE?: Deka u kolicima sačekao Vilijama i pitao za KEJT MIDLTON! Sin kralja Čarlsa se SLOMIO, evo šta je odgovorio (VIDEO)

Autor:

Svet

06.06.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Vilijam je objavio novosti o zdravlju svoje supruge Kejt Midlton tokom svog pojavljivanja na svečanoj ceremoniji povodom godišnjice od početka operacije "Dan D"

"KAKO VAM JE SUPRUGA, PRINČE?: Deka u kolicima sačekao Vilijama i pitao za KEJT MIDLTON! Sin kralja Čarlsa se SLOMIO, evo šta je odgovorio (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Princ od Velsa Vilijam pojavio se danas u Aromanšu u Normandiji gde se danas (6. juna) obeležava 80. godišnjica komemoracije invazije na Normandiju u Drugom svetskom ratu.

Vilijam se susreo se sa veteranima i građanima i pohvalio njihova "izuzetna dela hrabrosti i požrtvovanja".

Budući kralj preuzeo je svoje prve dužnosti zamenika kralja Čarlsa na mračnom događaju povodom Dana D, nakon što je odlučeno da će ta prilika biti „korak predaleko“ za Njegovo Veličanstvo usred njegovog lečenja od raka.

Vilijam je bio hrabar uprkos dijagnozama raka Kejt i Čarlsa ranije ove godine. Razgovarao je sa veteranima na kanadskoj komemoraciji na plaži Juno i razgovarao sa meštanima u Aromanšu.

Dok je razgovarao sa veteranom, princ Vilijam je rekao da bi njegova supruga volela da se pridruži komemoracijama, jer se ona i dalje oporavlja nakon dijagnoze raka.

Starija gospoda, ponosno noseći zastavu Union Džeka i ratne medalje, upitali su ga: "Hteo sam da vas pitam da li je vašoj ženi bolje?“

Vilijam se nasmešio i dao odogovor koji su svi čekali:

"Da, volela bi da je danas ovde. Njena baka je služila u Blečliju, tako da bi imala dosta toga zajedničkog sa nekoliko drugih dama ovde koje su služile u Blečliju", rekao je.

Kraljevski obožavaoci aplaudiraju princu i požurili su da komentarišu pošto je video slatke interakcije podeljen na X.

"Moram da volim ovog čoveka zbog njegovog pitanja sa poštovanjem o princezi", napisao je jedan.

"Kako je on divna osoba", dodao je drugi, a treći je napisao: "Tako slatko da ovaj moćni ratni heroj slatko pita za zdravlje princeze. Ovo su zaista pristojni ljudi."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading