KEJT MIDLTON ZA TRI DANA PRED OČIMA CELOG SVETA? Princezu od Velsa svi već vide na ovom događaju!

Autor:

Svet

12.06.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza od Velsa već nekoliko meseci u strogoj je ilegali kako bi se izborila sa rakom od koga je obolela pred Novu godinu

KEJT MIDLTON ZA TRI DANA PRED OČIMA CELOG SVETA? Princezu od Velsa svi već vide na ovom događaju!

Foto: shutterstock

Kejt Midlton veoma je moguće da će se 15. juna pojaviti pred očima celog sveta na ceremoniji proslave tzv. "službenog" rođendana kralja Čarlsa Trećeg.

Dobro obavešteni izvori britanskog portala Independent tvrde da princ Vilijam uveliko priprema sebe i Kejt za ovaj događaj, budući da će oči celog sveta biti uprte tog dana u njih.

S druge strane, postoji opravdana bojazan da će se Kejt i Vilijam u poslednji čas predomisliti i odustati od pojavljivanja na Čarlsovom rođendanu, ukoliko njeno zdravstveno stanje ne bude koliko-toliko podnošljivo.

Sumnja se da je princeza od Velsa poslednjim oglašavanjem naznačila da će se vratiti u javnost. 

Tim povodom princeza od Velsa se oglasila i uputila pismo gardi koja je na X profilu objavila sadržaj te poruke.

Princeza od Velsa uputila je izvinjenje jer je propustila probu za Trooping the Colour, rođendansku paradu kralja Čarlsa, budući da se i dalje drži dalje od javnih događaja.

Pomenuta smotra je zvanični rođendan britanskog monarha koji se obeležava svake druge subote u junu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kejt se od famoznog snimka iz svog dvorišta nije oglašavala

Čarls slavi još jedan onaj pravi rođendan, 14. novembra. Praksu duplih rođendanskih proslava poštovala je i njegova majka kraljica Elizabeta II.

Kejt Midlton je u tom pismu navela: "Poštujem sve koji su ove godine u trupama vežbali mesecima i posvetili mnogo sati kako bi obezbedili da njihove uniforme i vežba budu besprekorne. Biti vaš pukovnik i dalje je velika čast i jako mi je žao što ne mogu da pozdravim ovogodišnju smotru pukovnika. Molim vas, prenesite moje izvinjenje celom puku, ali, nadam se da ću moći da vas vrlo brzo ponovo predstavljam. Pošaljite moje najbolje želje i mnogo sreće svima koji su uključeni", prenosi People.

Upravo ove reči: nadam se da ću moći da vas vrlo brzo ponovo predstavljam izdvajaju se kao naznaka da bi Kejt mogla da se vrati.

Njeno pojavljivanje nije potvrđeno. U susret događaju, sve su glasnije prognoze da bi mogla da napravi iznenađenje i bude na ceremoniji. Pre toga, najviše je bilo prognoza da će preskočiti i ovaj događaj.

Pored njenog povratka, na rođendanskoj proslavi mogli bismo da vidimo i princezu Šarlot i princa Luja kojih takođe nije bilo šest meseci u javnosti, ne računajući njihove rođendanske slike objavljene ranije ove godine, čiji je autor upravo Kejt Midlton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading