"OBIČAN TUPI BRITANAC" Medvedev izvređao Kamerona nakon reči o Putinu i najavio udare na London

Autor:

Svet

10.05.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski list Dejli mejl objavio je danas da je Kameron pozvao Zapad da zauzme oštriji stav o ukrajinskom sukobu.

"OBIČAN TUPI BRITANAC" Medvedev izvređao Kamerona nakon reči o Putinu i najavio udare na London

Foto: Tanjug/AP

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije, Dmitrij Medvedev, pozvao je britanskog ministra spoljnih poslova, Dejvida Kamerona, da bude oprezniji u izjavama posle njegovih reči o potrebi borbe protiv ruskog predsednika, Vladimira Putina, "do gorkog kraja".

- O borbi protiv Putina. Drugim rečima, borba protiv Rusije. Nemam pristojan odgovor, osim možda jednog. Dejvide, trebalo bi da budeš oprezniji - napisao je on na Telegram kanalu.

Medvedev je rekao da će Moskva odgovoriti ako Velika Britanija i Francuska nastave da javno "blagosiljaju" ukrajinske oružane snage za korišćenje raketa Storm Shadow protiv Rusije i upozorio da će Rusija upotrebiti specijalnu municiju za udar na London. 

Foto: youtube.com/sky news

Dejvid Kameron

- Storm Shadow ne kontrolišu idioti u vezenim košuljama, već Britanci i Francuzi. Pod određenim okolnostima, odgovor za ovo neće leteti samo u Kijev. I ne samo sa konvencionalnim eksplozivom, već i sa specijalnom municijom. A uvežbavanje odgovora na takve napade je cilj planiranih vežbi. I čak i nedovoljno obrazovani moroni Njegovog Kraljevskog Veličanstva to bi trebalo da razumeju - naveo je Medvedev.

 

 

On je  podsetio da je radio sa Kameronom u vreme kada je postao premijer Velike Britanije. 

- Radio sam sa njim kada je postao premijer. Običan tupi Britanac. U to vreme bio je radosno glup i ličio je na mladog đavola koji se naslađuje svojim neočekivano stečenim položajem. Inače, tada nije bio ni patentirani rusofob - naveo je Medvedev. 

Britanski list Dejli mejl objavio je danas da je Kameron pozvao Zapad da zauzme oštriji stav o ukrajinskom sukobu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading