MEDICINSKI TEHNIČAR USMRTIO ŽENU I DECU SEKIROM! Policija satima istražuje trostruko ubistvo i samoubistvo!

Autor:

Svet

20.05.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari naselja izjavili su da nisu primetili ništa neobično pre tragedije.

MEDICINSKI TEHNIČAR USMRTIO ŽENU I DECU SEKIROM! Policija satima istražuje trostruko ubistvo i samoubistvo!

Foto: /www.youtube.com/@DnevniAvazTV, shutterstock

U okviru tuzlanskog naselja Stupine, danas je pronađeno telo žene A.Č. (34) i dvoje dece, starosti 9 i 2 godine. Portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona, Admir Arnautović, izjavio je da se sumnja da je ovo ubistvo počinjeno sekirom.

Ova tragična vest je dodatno potresla zajednicu, posebno nakon što je sinoć muškarac Mujaga Čičkušić počinio samoubistvo skokom sa zgrade u istom naselju.

Nakon što je pronađeno telo muškarca koji se bacio sa zgrade, njegov identitet nije odmah bio poznat. Mujaga Čičkušić, koji je radio kao medicinski tehničar u Nemačkoj, nedavno se vratio u Tuzlu, a sada se sumnja da je on počinilac ovih strašnih zločina.

Stanari naselja izjavili su da nisu primetili ništa neobično pre tragedije, a činjenica da se žena nije pojavila na poslu te jutros, kao i odsustvo starijeg deteta u školi, izazvali su zabrinutost i krenuli su pozivi i provere. Nažalost, ova provera je rezultirala otkrićem stravičnog prizora u njihovom stanu.

Uviđaj je i dalje u toku, a izdat će se naredbe za obdukciju tela preminulih kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti. Takođe, biće izdata naredba za DNK analizu, kao i druge istražne radnje i veštačenja, kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje, uključujući način i sredstvo izvršenja tri ubistva.

Dok javnost čeka zvanične rezultate istrage, ova porodična tragedija ostaje kao snažan podsetnik na važnost podrške i razumevanja u zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading