ŠTA JE SAD OVO? U Partizan stigla IZNENADNA poruka AdmiralBet ABA lige!

Autor:

Sport

20.05.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici regionalnog takmičenja uputili reči podrške crno-belima.

ŠTA JE SAD OVO? U Partizan stigla IZNENADNA poruka AdmiralBet ABA lige!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su poraženi od Crvene zvezde sa ukupnih 0:3 u finalu AdmiralBet ABA lige, čime su prepustili šampionsku titulu večitom rivalu.

Ekipa Željka Obradovića nije uspela da osvoji šampionski prsten, što je razočaralo navijače crno-belih.

Čelnici regionalnog takmičenja su se na svom zvaničnom Instagram nalogu zahvalili Partizanu i poslali poruku crno-belima posle osvojenog drugog mesta na Jadranu.

Istaknuto je da su bili poražena strana u finalu, ali da nema sumnje da će se izabranici Željka Obradovića naredne sezone vratiti još jači. Takođe, istaknuto je da su promovisali AdmiralBet ABA ligu na najbolji mogući način u Evropi i da se jedva čeka njihov povratak naredne sezone.

 

 

- Bili su poražena strana u finalu, ali nemamo sumnje da će se Partizan naredne sezone vratiti još jači. Hvala vam što ste promovisali AdmiralBet ABA ligu na najbolji mogući način u Evropi i jedva čekamo da vas vidimo ponovo naredne sezone - napisali su iz AdmiralBet ABA lige.

Nakon poraza od Crvene zvezde, Partizan se suočava sa novim izazovima. Sve se više pominje odlazak kapitena Kevina Pantera, koji je bio najveće razočaranje u finalnoj seriji, a poslednji od tri odigrana meča završio je sa samo pet poena.

Iako je neuspeh u finalu AdmiralBet ABA lige razočarao navijače, bivši šampion regiona ima priliku da se vrati još jači. Sa novim izazovima i promenama u timu, crno-beli će dobiti šansu da pokažu svoju snagu i odlučnost u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading