IZNENADA SKRENUO S PUTA, UDARIO U STUB I ZAPALIO SE: Pogledajte dramatičnu akciju spasavanja vozača iz automobila (VIDEO)

Autor:

Svet

24.04.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je svojim SUV-om udario u stub, nakon čega je vozilo zahvatio požar

IZNENADA SKRENUO S PUTA, UDARIO U STUB I ZAPALIO SE: Pogledajte dramatičnu akciju spasavanja vozača iz automobila (VIDEO)

Foto: youtube.com/daily mail

Nekoliko vozača na putu u američkoj državi Minesoti imalo je pune ruke posla da od sigurne smrti spasu jednog kolegu za volanom.

Prava drama dogodila se usred auto-puta kada je vozač iz čudnih i potpuno neutvrđenih okolnosti skrenuo iznenada s puta i udario u stub rasvete.

Vozač je svojim SUV-om udario u stub, nakon čega je vozilo zahvatio požar.

Kadir Tola, jedan od onih koji su vozaču pritekli u pomoć, rekao je da putovao na sastanak s klijentima kada je ugledao automobil u plamenu.

Zaustavio se i prišao automobilu videvši da je vozač budan ali ošamućen.

U pomoć mu je priteklo još nekoliko osoba, pa su svi pokušavali da otvore vrata koja je blokirala ograda.

Kamera u Tollinom automobilu je snimila kako on uzima komad plastike i pokušava da razbije prozor, ali bez uspeha, prenosi Klix.ba.

I dok je automobil sve više zahvatao plamen, pojavio se radnik službe za održavanje auto-puta, razbio prozor i omogućio okupljenima da izvuku vozača na sigurno.

Tola je rekao da mu je to bio najstrašniji trenutak u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading