EVO KAKO ĆE KEJT IZGLEDATI ZA 30 GODINA: Vilijam tada neće biti kralj, Hari će ostati sam, a evo ko će VLADATI monarhijom

Autor:

Svet

05.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predviđeno je kako će članovi kraljevske porodice izgledati za 30 godina, 2054., ali i šta će se dogoditi u njihovim životima

EVO KAKO ĆE KEJT IZGLEDATI ZA 30 GODINA: Vilijam tada neće biti kralj, Hari će ostati sam, a evo ko će VLADATI monarhijom

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton

Veštačka inteligencija predvidela je kako će članovi kraljevske porodice izgledati za 30 godina, 2054., ali i šta će se dogoditi u njihovim životima.

Budućnost niko ne može videti, ali da zavirimo u to kako će ona izgledati omogućuje nam veštačka inteligencija pa smo tako do sada imali prilike da otkrijemo kako bi najmlađi članovi kraljevske porodice princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis trebali da izgledaju kad odrastu.

Foto: Tanjug/AP

Kejt, Džordž i Vilijam

 

Francuski novinari iz Paris Matcha sad su odlučili još malo da se pozabave predviđanjem veštačke inteligencije pa su poželeli da provere kakva će situacija biti u britanskoj kraljevskoj porodici za 30 godina, odnosno 2054. godine.

Naravno, najviše su pažnje privukle fotografije članova kraljevske porodice, ali tu je i priča o tome šta im se dogodilo.

Prema predviđanju veštačke inteligencije, princ Vilijam je zaista postao kralj, ali 2049. je abdicirao i na tronu sada sedi njegov sin princ Džordž.

Foto: www.profimedia.rs

Vilijam i Kejt sa decom

 

Kralj Džordž VII. okrunjen je 2050. što je njegovu mamu Kejt Midleton učinilo Kraljicom Majkom.

Druga velika novost je da se princ Hari, u ovoj verziji budućnosti, vratio u Veliku Britaniju, ali bez Megan Markl koja ga je ostavila da bi se udala za američkog senatora koji je postao predsednik.

Osim starije verzije lepe Kejt koja pomalo podseća na kraljicu Elizabetu II, zamišljena Harijeva fotografija privukla je najviše pažnje budući da na njoj princ ima mnogo više kose nego sad.

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton

 

Francuzi su iskoristili priliku da, barem u ovoj zamišljenoj budućnosti, povrate svoju povezanost s kraljevskom krvlju pa se tako princeza Šarlot 2046. godine udaje za "princa" Gastona Luisa Antoine Mariea d’Orleansa, inače rođenog 2009. koji je potomak francuske kraljevske linije.

Sve fotografije možete pogledati OVDE.

(Republika/Daily Mail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading