BIO HLADAN KAO ŠPRICER! Almin muž ispijao kafe sa PAJTOSIMA dok je policija tragala za njom i decom!

Autor:

Svet

05.05.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju albanskih medija, Alma je nekoliko sati pre nestanka pila kafu sa jetrvom

BIO HLADAN KAO ŠPRICER! Almin muž ispijao kafe sa PAJTOSIMA dok je policija tragala za njom i decom!

Foto: Facebook/Printscreen/Ergys Arazi

Ergis Arazi (31) uhapšen je u Skadru zbog sumnje da je zlostavljao svoju suprugu Almu i njihovo troje dece, nakon što se ona sa mališanima bacila u hladnu reku Bojanu.

Iako je prijavio nestanak Alme i dece, Ergis nije pokazivao nikakvu zabrinutost, već je šetao po gradu i ispijao kafu sa drugovima, ostavljajući utisak smirenosti i ravnodušnosti.

Foto: Facebook/Printscreen/Ergys Arazi

Ergis Arazi sa decom

 

Nestanak porodice i hladna reka Bojana

Alma je napustila porodični dom 2. maja sa ćerkicama starim 9 i 6 godina i četvorogodišnjim sinom, dok je Ergis prijavio njihov nestanak tek narednog dana.

Telo najstarije ćerkice izvučeno je iz reke Bojane, dok se za Almom i dvoje mlađe dece i dalje traga.

Ova tragična situacija šokirala je javnost, a detalji o nestanku porodice i njihovom prethodnom životu bili su predmet interesovanja medija.

Foto: Facebook/Printscreen

Alma Arazi sa decom

 

Sumnja i optužbe za nasilje u porodici

Policija je uhapsila Ergisa zbog sumnje da je vršio nasilje nad suprugom i decom, a na teret mu se stavljaju krivična dela nasilje u porodici i izazivanje samoubistva.

Dok Ergis negira da je bio nasilan prema supruzi, Almina sestra tvrdi da je Alma duže vreme trpela i psihičko i fizičko nasilje.

Ova složena situacija dodatno je zakomplikovana njegovim ranijim privođenjem zbog uzgoja opojnih supstanci, ali nije saopšteno da li su protiv njega podnošene prijave za porodično nasilje.

Foto: Facebook/Printscreen/Alma Bushati Arrazi

Alma Arazi sa decom

 

Trauma i ćutanje

Prema pisanju albanskih medija, Alma je nekoliko sati pre nestanka pila kafu sa jetrvom, ali nije ništa rekla o problemima koji su joj mučili porodicu.

Ova činjenica dodatno baca svetlo na složenost situacije i unosi element tajnovitosti u tragičan događaj.

Uzrok ovakvog tragičnog ishoda još uvek je predmet istrage, a javnost sa pažnjom prati razvoj događaja kako bi se stvorila kompletnija slika o ovoj tužnoj porodičnoj tragediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading