TRAGEDIJA! U saobraćajnoj nesreći nastradala devojčica (1), majka gledala kako joj se ćerka DAVI!

Autor:

Svet

05.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je hospitalizovana i u stanju šoka.

TRAGEDIJA! U saobraćajnoj nesreći nastradala devojčica (1), majka gledala kako joj se ćerka DAVI!

Foto: Tanjug/AP Photo/Jon Gambrell

Na Autoputu A96 u Nemačkoj dogodila se stravična tragedija u kojoj je život izgubila jednoipogodišnja devojčica.

Naime, automobilom je upravljala njena majka, a usled još uvek nejasnih razloga sletela je s puta i doživela saobraćajnu nesreću koju je ona preživela, ali svoju ćerku nažalost, nije uspela da spasi.

Policija traži svedoke.

Tridesetsedmogodišnja nemačka državljanka koja živi u Austriji vozila je ka Lindauu, dok joj je na zadnjem sedištu bila ćerka.

Razlozi iz kog je oko 22 časa skrenula s puta desno na raskrsnici Šefelding u okrugu Landsberg am Leh nisu poznati.

- Zbog dinamike udara, automobil je prvo probio obe zaštitne ograde između ulaza i izlaza - objasnio je portparol policije i naveo da je automobil zatim udario u rezervoar za zadržavanje kišnice, koji apsorbuje oticanje vode iz kanalizacionog sistema autoputa. Zbog vremenskih prilika poslednjih nedelja, nivo vode bio je četiri do pet metara.

 - Odmah nakon što je automobil udario u površinu vode, vozač automobila ili je uspeo aktivno da se oslobodi iz vozila ili je izbačen iz vozila - rekao je portparol policije, prenosi Bild.

Devojčica je bila vezana u autosedištu na zadnjem sedištu automobila, a jedan od svedoka je pokušao da spasi devojčicu tako što je skočio u vodu, međutim, nije uspeo ništa da uradi.

Pripadnici spasilačke službe uspeli su da oslobode devojčicu iz automobila i odvedu je u bolnicu u Minhenu spasilačkim helikopterom, nažalost, u subotu veče je preminula u bolnici.

Majka je u bolnici u stanju teškog šoka, pošto je mogla samo da posmatra šta se dešava na mestu nesreće.

Policija se zbog nesreća obratila javnosti s molbom da se svedoci nesreće, ukoliko ih ima, jave kako bi se rekonstruisao nemili događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading