OVO JE MUŽ NASILNIK! Zbog njega je lepa Alma sa troje dece skočila u LEDENU Bojanu i izvršila samoubistvo! (FOTO)

Autor:

Svet

05.05.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za Almom i dvoje dece, telo devetogodišnjakinje izvučeno.

OVO JE MUŽ NASILNIK! Zbog njega je lepa Alma sa troje dece skočila u LEDENU Bojanu i izvršila samoubistvo! (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen/Ergys Arazi

Alma A. (39) nestala je 2. maja zajedno sa svoje dve ćerke, starosti 9 i 6 godina, i sinom od 4 godine. Sumnja se da je ovo bio kraj tragične priče porodičnog nasilja, a detalji o njenom poslednjem susretu sa jetrvom dodatno potresaju javnost.

Njen suprug Ergis prijavio je nestanak porodice dan nakon njihovog odlaska. Nakon što je telo najstarije ćerke pronađeno u reci Bojani, policija je uhapsila Ergisa.

Prethodno, on je prijavio nestanak porodice, ali sada je i sam osumnjičen za izazivanje samoubistva. Ovo je samo jedan od zastrašujućih detalja koji ukazuju na mogući krajnje tragičan rasplet porodičnog nasilja.

Ovaj slučaj je šokirao javnost i izazvao talas saosećanja i zabrinutosti za porodičnu bezbednost u Skadru.

Nastavljaju se potrage za telima Alme jedne ćerke i sina, dok cela zajednica traži odgovore na pitanja koja su ostala otvorena nakon ovog tragičnog događaja.

Foto: Alma Bushati Arrazi Facebook printscreen

Alma Arazi

 

- Građanin E. A. (31) je dana 03.05.2024. godine prijavio da je dan ranije, 2. maja da su njegova supruga, A.A. (39) i njihovo 3 maloletne dece (9, 8 i 3 godine) nestali. Formirana je posebna istražna grupa da istraži razloge napuštanja stana. Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i deci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo. Dana 04.05.2024. godine, E. A. koji je ranije osuđivan za gajenje opojnog bilja, uhapšen je zbog krivičnog dela izazivanje samoubistva - saopšteno je iz policije.

Foto: Facebook/Printscreen/Alma Bushati Arrazi

Alma Arazi sa decom

 

Policija u Albaniji i dalje traga za Almom A. koja se, kako se sumnja, u Skadru sa troje male dece bacila u reku Bojanu da pobegne od muža nasilnika.

Njihov nestanak je suprug i otac Ergis A. (31) prijavio 2. maja, a sinoć je izvučeno telo njegove najstarije ćerke (9) iz reke.

Utvrđeno je da je devojčica izvršila samoubistvo. Policija je juče privela Ergisa, za kojeg se veruje da je duže vreme fizički i psihički zlostavljao suprugu i njihovo troje dece.

Navodi se Ergis Arazi (31) ranije osuđivan zbog gajenja opojnih droga, a uhapšen je zbog krivičnog dela "izazivanja samoubistva".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading