JEZIVO: Tinejdžer ubijen od strane krokodila - detalji užasnog napada!

Autor:

Svet

19.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavni slučaj nestanka tinejdžera na obali Kvinslenda završio se tragično, nakon što je njegovo telo pronađeno sa ujedima krokodila.

JEZIVO: Tinejdžer ubijen od strane krokodila - detalji užasnog napada!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@liputansulawesitenggara9329

Naime, šesnaestogodišnji mladić je nestao kada mu je čamac stao usred mora, nakon čega su lokalne vlasti pokrenule intenzivnu potragu koja je rezultirala pronalaskom tela sa vidljivim povredama od ujeda. Službenici su potvrdili da su povrede "usaglašene sa napadom krokodila".

POTRAGA ZA KRIVCEM

Nakon što je telo pronađeno, započet je proces formalne identifikacije, a obavljaju se i dodatna testiranja kako bi se utvrdio uzrok smrti. Predstavnik Odeljenja za životnu sredinu, nauku i inovacije Kvinslenda izjavio je da će inspektori za divlje životinje sada pregledati vode oko ostrva Saibai u pokušaju da pronađu krokodila uključenog u incident. "Lokalna zajednica je zatražila da se životinja uklonjena iz divljine", rekao je portparol pomenutog odeljenja.


Pominje se da je sumnjivi krokodil dugačak oko 3,5 metara, što naglašava opasnost od divlje faune koja može da pretnje lokalnom stanovništvu. Ovaj tragični događaj takođe ističe potrebu za pažljivim nadzorom i zaštitom od potencijalno opasnih divljih životinja na područjima gde ljudi žive i provode vreme. Očekuje se da će dalje akcije biti preduzete kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading