UČENIK U ŠKOLU DONEO PIŠTOLJ! Policija ga upucala odmah nakon dojave - ŠKOLA BILA ZABARAKADIRANA!

Autor:

Svet

02.05.2024

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su odgovorili na navedenu pretnju i upotrebili smrtonosnu silu.

UČENIK U ŠKOLU DONEO PIŠTOLJ! Policija ga upucala odmah nakon dojave - ŠKOLA BILA ZABARAKADIRANA!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Policija u SAD juče je pucala i ubila učenika ispred srednje škole Mount Horeb u Viskonsinu nakon dojave o osobi koja je nosila pištolj.

Niko drugi nije povređen, istraga je u toku“, rekao je državni tužilac Viskonsina Džoš Kaul na konferenciji za novinare.

- Policija je odgovorila na prijavu osobe sa oružjem ispred srednje škole. Oni su odgovorili na navedenu pretnju i upotrebili smrtonosnu silu. Bio je to učenik - dodao je Kaul. Školski okrug je juče na svojoj Fejsbuk stranici objavio da se u blizini srednje škole Mount Horeb nalazi osoba sa oružjem, da su zaključali zgradu i da nije ušla u školu, piše NBC Nevs.

Mere bezbednosti u školi

- Nakon potrage, nismo pronašli dodatne osumnjičene. Što je još važnije, nemamo izveštaja o povredama osim navodnog napadača - navodi se. Načelnik školskog okruga Stiv Salerno rekao je novinarima da su mere bezbednosti u školi sprečile moguću goru tragediju.

- Po našem sistemu, čovek može da uđe u školu tek nakon što pozvoni na vrata. Najviše sam ponosan na neke nastavnike i osoblje. Imali su mnogo nedoumica. Takođe bih pohvalio učenike koji su prijavili da se neko približava školi -  rekao je Salerno.

Podsećamo, četiri policajca su ubijena, a četiri su povređena u pucnjavi u gradu Šarlot, u američkoj državi Severna Karolina. Kako je saopštila policija, ubijen je i napadač.

Šef policije Šarlot-Meklenburga, Džoni Dženings, rekao je na konferenciji za novinare da su trojica ubijenih policajaca pripadnici američke operativne grupe za begunce, koju čine policajci iz različitih agencija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading